Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Chlapec (8) popísal stenu neviditeľným perom: Démonický ODKAZ vydesil jeho mamu na smrť

Alex vydesil svoju mamu Zobraziť galériu (3)
Alex vydesil svoju mamu (Zdroj: profimedia.sk)

MAIDSTONE - Nápisy na stenách v detskej izbe Alexa jeho mamu veľmi vydesili. Písané boli neviditeľným perom a žene sa ich podarilo rozlúštiť až UV lampou. Doteraz nechápe, čo inšpirovalo jej syna k ich napísaniu, keďže doteraz vôbec neprejavoval sklony k agresívnemu správaniu.

Osemročný autistický Alex Watson žije so svojou mamou, jej priateľom a ďalšími dvomi súrodencami v Maidstone. Tridsaťročnú Kayleigh Parnhamovú jedného dňa prekvapilo, keď ju jej dcéra upozornila na nápisy, ktoré na stenu napísal brat. Odkazy boli písané neviditeľným atramentom a prečítať ich mohla až za pomoci UV lampičky. To, čo sa vďaka nej objavilo na stene, žene naháňalo hrôzu. "Chystám sa ťa zabiť, som mŕtv, démon, zomrieš," zneli desivé odkazy malého chlapca, ktorý sa vraj nikdy nikdy nechoval agresívne.

Chlapec (8) popísal stenu
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

"Moje deti nepozerajú žiadne krváky ani horory. Zrejme ho inšpirovali komiksové postavičky," domnieva sa Kayleigh. Všetko ju vraj spočiatku veľmi vystrašilo, ale keď našla nad posteľou dcéry Alexov odkaz "Milujem ťa," bolo jej jasné, že predchádzajúce desivé nápisy boli iba dielom synovej bujnej fantázie a vôbec si neuvedomoval, čo vlastne píše.

Chlapec (8) popísal stenu
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

"Pre istotu som cez WhatsApp upozornila priateľov, že ak sa mi niečo stane, má to na svedomí môj Alex. A asi budem spávať s otvoreným oknom a bejzbalovou pálkou pod posteľou," dodala s úsmevom Parnhamová. 

Viac o téme: AutistaAgresívne správanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu