Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Rozlúčka so slobodou mala desivú príchuť: Keď dievčatá zbadali, čo je na FOTO, zutekali

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: @hollydca/Twitter)

LONDÝN - Ženy, ktoré oslavovali blížiacu sa svadbu svojej kamarátky na vzdialenom panstve v Škótsku, zostali vystrašené po tom, čo objavili niečo neskutočné na ich spoločnej fotografii.

Paranormálne hlasy detí z 18. storočia: VIDEO Budete sa báť! Lovci duchov majú dôkaz

Na jednej zo snímok, ktorú si účastníčky rozlúčky so slobodou urobili, našli v pozadí za dreveným pňom skrčeného malého chlapca. Keď zistili, o koho by mohlo ísť, údajne z miesta radšej hneď odišli. Dozvedeli sa totiž príbeh o dieťati, ktoré bolo námesačné a počas spánku vstalo, vyšlo von z izby a utopilo sa v jazere.

Podľa tejto príhody bol natočený aj televízny film vysielaný v roku 1994 televíziou BBC. Zahrala si v ňom aj Oscarom ovenčená Emma Thompson a bol údajne nakrútený na tom istom mieste, kde si dievčatá urobili fotografiu.

Rozlúčka so slobodou mala
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: @hollydca/Twitter)

Ide o dramatizáciu príbehu zahŕňajúceho hostinec zo 17. storočia s výhľadom na jazero, ktoré je považované za strašidelné. V rozhovore pre Herald v roku 1994 scenárista Modrého chlapca Paul Murton povedal, že sa o legende rozprával s hotelierom.

Štvorročný chlapec tu údajne trávil dovolenku so svojimi rodičmi, keď v noci spadol do jazera a utopil sa. Keď ho z chladnej vody vytiahli, bol celý modrý. Zamestnanci hotela si po smrti všimli, ako sa príbory a taniere premiestňujú, no najdesivejšie bolo to, keď na schodoch v chodbe našli mokré stopy.

Viac o téme: DuchChlapecFotografiaRozlúčka so slobodou
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu