Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

VIDEO Muž (†55) našiel pri dome obrovského pytóna: Zaškrtil ho pred očami sestry

Nebezpečný plaz
Nebezpečný plaz (Zdroj: Youtube/ViralPress)

BANGKOK - Sawan Tabklai z thajskej provincie Sukothai chytil v sobotu ráno pri svojom dome vyše šesťmetrového hada. Napchal ho do veľkej sklenenej nádoby a naposledy ho skontroloval v utorok večer asi okolo 17-tej hodiny miestneho času. O niečo neskôr však pytón z nádoby vyliezol a pohryzol muža do ľavého ramena. Potom sa mu omotal okolo krku a začal ho dusiť. Sestra, ktorá pribehla na bratov krik, mu už nedokázala pomôcť.

Muž (37) vyhral vyčerpávajúci boj s obrovským pytónom: FOTO strašidelných zranení

Sawanova sestra Pilada Tabklaiová (63) uvidela hroznú scénu. Zúfalo bojovala, aby brata vyslobodila, ale had bol príliš silný, a tak zavolala záchranné služby. Prišli však príliš neskoro, muž bol mŕtvy. Hada mohli už len chytiť a dať do vreca, aby bol utratený.

VIDEO Muž (†55) našiel
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: Youtube/ViralPress)

"Neviem, prečo si môj mladší brat toho hada nechal. Našiel ho pred tromi alebo štyrmi dňami a dal ho do nádoby. Počula som, ako kričal a videla, že ho plaz pohryzol. Bol ovinutý okolo jeho tela a nemohla som ho dať dole," uviedla zronená príbuzná pre miestne médiá.

Policajný podplukovník Surapong Salasit z okresnej policajnej stanice Kong Krailat uviedol, že príčinou smrti bolo uškrtenie: "Dôstojníci prišli a našli 55-ročného muža mŕtveho. Nemal na sebe tričko, iba čierne nohavice. Na ľavej ruke mal známky po hadom pohryznutí a okolo hrdla červený pás. Lekár vykonal pitvu a za príčinu smrti stanovil nedostatok kyslíka. Pytón ho škrtil, kým nezomrel."

Viac o téme: HadSmrťPytónUškrtenieZadusenieSawan Tabklai
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu