Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Turisti si prezerali obľúbenú londýnsku pamiatku: Vtom na nich spadla kráska a zomrela

Lidia Zobraziť galériu (2)
Lidia (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Návštevníci Katedrály svätého Pavla v Londýne zažili minulú stredu niečo strašné. Dopadlo totiž medzi nich telo mladej ženy. Zatiaľ, čo sa príbuzní nebohej utápajú v žiali, polícia stále vyšetruje okolnosti tohto mimoriadne tragického prípadu.

Lidia Dragescuová prišla z Rumunska do Anglicka pred piatimi rokmi a začala tam nový život. Študovala biomedicínu v Romforde a s mamou si popritom založili agentúru na sprostredkovanie práce. Krásna mladá žena sa venovala krasokorčuľovaniu a zaujímala sa o históriu. Je preto nepochopiteľné, že jej život ukončil pád z balkóna galérie Whispering Gallery, ktorá je súčasťou Katedrály svätého Pavla v Londýne. Keď sa s ňou mama ráno pred odchodom na autobus lúčila, určite jej ani nenapadlo, že vidí svoju dcéru naposledy. 

Turisti si prezerali obľúbenú
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Incident sa stal minulú stredu na poludnie, keď telo po dopade na dlažbu katedrály z výšky približne tridsať metrov spôsobilo u turistov a návštevníkov poriadny šok. "Je neuveriteľné, čo sa stalo," krútil hlavou miestny predajca suvenírov. Privolaní záchranári už nedokázali dievčine nijako pomôcť, pád z takej výšky sa podľa nich nedal prežiť. Policajti okamžite uzatvorili celý objekt a pre verejnosť zostal neprístupný aj nasledujúci deň. Naplánované bohoslužby museli byť odvolané a turisti si mohli katedrálu fotografovať iba zvonku. 

Turisti si prezerali obľúbenú
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Vyšetrovatelia sa stále snažia objasniť okolnosti spojené s touto tragédiou. Lidiina mama je zlomená. "Už nemám žiadne slzy, všetky som už vyplakala. Moja dcéra bola krásna, talentovaná a bol to môj anjel. Stále neverím tomu, že som o ňu prišla," povedala zronene.    

Viac o téme: LondýnSamovražda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu