Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Muž sa pomstil milenke strašným spôsobom: Znásilnil ju s priateľom v škole a potom... des!

Obeť na nemocničnom lôžku Zobraziť galériu (2)
Obeť na nemocničnom lôžku (Zdroj: profimedia.sk)

PRADESH - Hrozného činu sa dopustili dvaja muži v škole v oblasti Ghoorpur v severoindickom štáte Uttar Pradesh. Ženu najprv znásilnili a potom na jej pohlavné orgány naliali kyselinu. Skončili v rukách polície. Obeť museli previezť do nemocnice.

Strašné zverstvo tínedžera (16): Pár uniesol, ženu znásilnil a otca (†44) zabil pred očami detí

Polícia tvrdí, že zatkla vodiča pomenovaného len ako Panchraj a druhého muža, ktorého meno nezverejnila. Panchraj sa priznal, že mal s obeťou, ovdovenou matkou troch detí, ktorá pracovala ako upratovačka v škole, ročný pomer. "Mal som s ňou aférku. No dohodli mi manželstvo s niekým iným, takže som sa od nej dištancoval, ale ona na mňa začal vyvíjať nátlak, aby som s ňou zostal," citovali páchateľa miestne média.

Dvaja páchatelia
Zobraziť galériu (2)
Dvaja páchatelia  (Zdroj: profimedia.sk)

Keďže ho tým nahnevala, rozhodol sa jej pomstiť. Škola, v ktorej obaja pracovali, bola uzatvorená kvôli hinduistickému festivalu, ale žena aj tak prišla do práce. Panchraj ju odviedol do odľahlej časti školského areálu, kde sa stretol so svojím priateľom a obaja muži ju znásilnili. Predtým ako utiekli, postriekali jej pohlavné orgány kyselinou.

Obeť bola zobrazená na nemocničnom lôžku, ale v indických médiách sa o jej zdravotnom stave neobjavila ani zmienka. Jej manžel zomrel pred tromi rokmi a vek jej detí nebol zverejnený.

Viac o téme: ZnásilnenieKyselinaGenitálie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu