Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Dovolenka v Španielsku sa zmenila na horor: Jackie nakrútila hrôzostrašný pohľad z hotela

Nočný výhľad za všetky drobné Zobraziť galériu (2)
Nočný výhľad za všetky drobné (Zdroj: YouTube)

LONDÝN - Jackie Colbertová (60) z Glasgowa a jej manžel si chceli užiť dokonalú dovolenku. Ubytovali sa vo štvorhviezdičkovom hoteli Club Rui v Torremolinos na pobreží Costa Del Sol v Španielsku a tešili sa na príjemné prostredie a najmä výhľad. Čoskoro však pochopili, ako veľmi sa mýlili.

Snúbenci sa tešili na vytúženú dovolenku v Turecku: Romantika sa zmenila na špinavý horor

Jackie Colbertová na video zachytila scénu z nemocnice Maritimo Cita Previa, v ktorej dvaja muži nesú telo zakryté bielou plachtou. Dvojnásobná babička tvrdí, že musela prevesiť na balkón uteráky, aby sa nemusela pozerať na to, čo sa oproti nej deje. „Lenže aj napriek tomu sme stále počuli vrzgot vozíkov,“ tvrdí Jackie, ktorá rýchlo zistila, že hotel stojí hneď oproti márnici.

Dovolenka v Španielsku sa
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

„Raz sme okolo jednej hodiny nadránom začuli presne takýto zvuk. Pozrela som sa von oknom a v tej chvíli sa mi naskytol pohľad na telo na vozíku zakryté plachtou. Hrozne ma to znepokojilo. Myslím si, že by sme mali mať určitý rešpekt voči mŕtvym a rozhodne by sa na nich nemal pozerať celý hotel. Stále mám pred očami obraz so zakrytou mŕtvolou. Akoby tomu mŕtvemu zobrali aj z tej poslednej štipky dôstojnosti. Som taká rada, že moje vnúčatá neboli so mnou, neviem, ako by som im vysvetlila, čo sa deje,“ uviedla pre britské médiá.

„Niektorí ľudia idú na dovolenku, pretože prednedávnom stratili niekoho blízkeho. Zakryté telo z márnice je rozhodne to posledné, na čo sa chcú pozerať. V júni sme stratili nášho švagra a celá táto situácia s mŕtvolou mi pripomenula jeho pohreb.“ dodala.

Jackie prišla do hotela 13. augusta - o týždeň na to, ako oslávila 60. narodeniny. Táto dovolenka ju vyšla na 3 750 libier (cca 4200 eur). Aj napriek tomu sa musela pozerať na mŕtvolu, ktorú odvážali do márnice. Hovorca spoločnosti Thomson, cez ktorú si Jackie dovolenku objednala, povedal: "Ospravedlňujeme sa našim zákazníkom, o tomto probléme sme, bohužiaľ, nevedeli a sme radi, že nás na to upozornili.“

Viac o téme: DovolenkaTeloMárnicaZničenáCosta del Sol
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu