Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Muž (†32) požiadal svoju priateľku o ruku: Od šťastia spravil strašidelnú chybu a zomrel

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstockphotos.com)

TOKIO - Iba 32-ročný muž zomrel pri bizarnej nehode, keď spadol z mosta v Japonsku po tom, čo pred niekoľkými sekundami požiadal svoju vyvolenú o ruku a ona súhlasila. V záplave radosti však spravil veľmi nepremyslený čin, ktorý sa mu stal osudným.

VIDEO Žena požiadala chlapa uprostred rušnej ulice o ruku: Najtrápnejší okamih života

Tragédia sa stala na 3,4 km dlhom moste, ktorý spája ostrovy Miyako a Irabu v prefektúre Okinawa. Podľa spravodajského portálu Japan Today sa práve s priateľkou viezli v aute, keď ju muž požiadal, aby vystúpili a "pokochali sa" výhľadom, pretože mal v úmysle prekvapiť ju zásnubným prsteňom.

Keď spolu stáli vonku a obdivovali okolie, muž si kľakol na koleno a požiadal svoju partnerku o ruku. Žena mu povedala áno a on od radosti vyskočil na zábradlie, no stratil rovnováhu a zrútil sa z výšky približne 30 metrov do mora.

Jeho priateľka okamžite zavolala na tiesňovú linku a po mladíkovi vyhlásili pátranie. Záchranná akcia sa však skončila zlou správou o sedem hodín neskôr, keď našli jeho bezvládne telo. "Zistili sme, že predtým, ako sa to stalo, pil alkohol," informoval policajný hovorca.

Viac o téme: MostPádSmrťRadosťZásnubyŽiadosť o ruky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu