Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

FOTO Ďalšia rodinná tragédia: Pri Dechticiach vbehla manželom do cesty srna, žena neprežila (†57)

 Nešťastie pri Dechticiach Zobraziť galériu (4)
Nešťastie pri Dechticiach (Zdroj: Foto: polícia)

DECHTICE - Mimoriadne nešťastie sa stalo aj v pondelok ráno na ceste v Trnavskom kraji. Manželia z obce Chtelnica sa viezli autom, keď im do cesty vbehla srna. Stret s divou zverou, žiaľ, manželka (†57) neprežila, dcéra skončila s vážnymi zraneniami v nemocnici (32).

Zviera vbehlo do cesty pri kaplnke medzi obcami Chtelnica a Dechtice okolo šiestej ráno. Ako nám opísal očitý svedok nešťastia, vodič po zrážke strhol volant, narazil do stromu, pričom z auta vyletel motor. Z havarovaného vraku sa razom začalo dymiť. "Dobehli sme tam s kolegom. Boli sme v strese. Žena bola zakliesnená v aute. Bolo jasné, že to nemohla prežiť...," opísal nám nešťastie čitateľ.   

FOTO Ďalšia rodinná tragédia:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Vodič (67) viedol Volkswagen Tiguan od obce Chtelnica na Dechtice. "Na rovnom úseku cesty pravdepodobne narazil alebo prešiel po zrazenej srne, vzápätí sa dostal do protismeru, kde narazil do stromu," opísala hovorkyňa trnavských policajtov Mária Linkešová. 


Prečítajte si aj:

FOTO Vážna nehoda pri Holíči: Vodiči ostali šokovaní, na cestu vybehlo asi 20 diviakov


FOTO Ďalšia rodinná tragédia:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Pri nehode došlo k vážnemu zraneniu dvoch spolujazdkýň. Jenda žena (†57) na mieste zraneniam podľahla, druhú ženu (32) previezli záchranári s ťažkými zraneniami do trnavskej nemocnice. Vodič sa zranil pravdepodobne ľahko. "Policajti alkohol u vodiča nezistili. Presné okolnosti a príčiny nehody polícia naďalej zisťuje," doplnila policajná hovorkyňa. 

FOTO Ďalšia rodinná tragédia:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Polícia vystríha

Polícia apeluje na vodičov, aby boli v tomto ročnom období obzvlášť ostražití. V kritických oblastiach je potrebné zvýšiť pozornosť najmä počas ranných a večerných hodín, keď je vysoká zver najaktívnejšia. Používanie diaľkových svetiel na jej odplašenie má opačný efekt, a zviera namiesto úteku zostane stáť.

 

 

Viac o téme: NehodaZvieraTragédiaDechtice
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu