Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Rodina našla po návrate domov scénu ako z hororu: Steny pokrývali krvavé fľaky

Pes-hrdina Zobraziť galériu (5)
Pes-hrdina (Zdroj: FB)

VIRGÍNIA - Tristan Murrin z amerického štátu Virgínia sa vo štvrtok večer vracal domov so svojou matkou. Na prvý pohľad sa zdalo, že vyzerá všetko ako zvyčajne, až kým nenašli podlahy a steny postriekané krvou. Pochopili, že kým oni boli preč, ich nemecký ovčiak sa prejavil ako verný strážca. Votrelca napadol a odohnal.

Psík pripomenul ľuďom, čo je to veľkorysosť: FOTO jeho činu dojíma svet

Rodina našla po návrate
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: FB)

Pri príchode do domu v Richmonde nezaznamenal Tristan, ani jeho matka, nič neobvyklé. Keď však mladík uvidel svojho milovaného psa Odena čakať pred prednými dverami, pochopil, že niečo nie je v poriadku. Na podlahe našiel kvapky krvi a keď vyšiel na poschodie, uvidel scénu ako z hororu. Obrovské množstvo krvi bolo rozstriekané po stenách, dverách aj plafóne.

Rodina našla po návrate
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: FB)

Murrin pre stanicu WRIC uviedol, že nič z ich domu nezmizlo a zlodej už nebol vo vnútri v čase, keď sa vrátili. V susedstve došlo nedávno k niekoľkým krádežiam, no tentokrát sa podarilo páchateľovi odniesť si iba holý život. Podľa majiteľa je to prvý raz, čo bol jeho nemecký ovčiak na niekoho agresívny.

Tristan (vpravo)
Zobraziť galériu (5)
Tristan (vpravo)  (Zdroj: FB)

"Hrá sa s deťmi. Miestni obyvatelia ho zbožňujú, deti k nemu chodia a chcú sa ho dotknúť a hrať si s ním," vysvetlil Murrin s tým, že je na svojho psa, ktorého nazýva najlepším priateľom, hrdý. Dokázal totiž ochrániť ich dom. "Myslím, že urobil svoju prácu. Vedel, že niekto, kto nemá byť v mojom dome, tam je, aj keď nikto z nás nie je doma a robí niečo, čo by robiť nemal," dodal Murrin.

Rodina našla po návrate
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: FB)

Rodina už zdieľala nevšedný príbeh na sociálnej sieti v nádeji, že ju to dovedie k nájdeniu votrelca, ktorý by mal byť vážne zranený a potrebuje lekársku pomoc. Video, ktoré zverejnila, videli už desiatky miliónov ľudí. Polícia, ktorá prípad vyšetruje, ale zatiaľ nikoho nezatkla.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu