Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Diana prezradila intímne tajomstvá: O sexe s Charlesom, raz za tri týždne!

Ich manželstvo zďaleka nebolo idylické Zobraziť galériu (3)
Ich manželstvo zďaleka nebolo idylické (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Britská televízia Channel 4 má v nedeľu odvysielať nahrávky, na ktorých sa princezná Diana vyjadruje k milostnému životu s princom Charlesom, ktorý bol vraj veľmi chabý, a smútku po rozpade ich manželstva. Stanica kvôli tomu čelí nebývalej kritike, pretože podľa mnohých tak poruší právo na súkromie.

Ukážky z kontroverznej nahrávky sú plné pikantných detailov zo sexuálneho života princeznej a jej manžela. Diana na nich popisovala svoj intímny život a tvrdila, že s Charlesom spávala iba raz za tri týždne. Odhalila tiež jedno tajomstvo - manžel s ňou nemal žiadny sex od narodenia ich druhého dieťaťa, princa Harryho. Okrem toho priznala, že nikto z jej rodiny jej v dobe, keď sa rozpadlo ich manželstvo, nebol oporou. Všetky tieto pikantnosti povedala hlasovému koučovi Petrovi Settelenovi počas série súkromných videozáznamov, ktoré budú odvysielané už o pár dní. 

Diana prezradila intímne tajomstvá:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Na otázku, či s Charlesom mali nejaký sexuálny vzťah, Diana odpovedá: "Mali sme. Skutočne sme ho mali. Bol však veľmi zvláštny - zamrzol pred siedmimi rokmi, teda vlastne ôsmimi rokmi." Diana tiež spomína manželov vzťah s jeho milenkou Camillou, vojvodkyňou z Cornwallu. "Pamätám si, že som sa svojho muža pýtala, prečo ju vždy vidím tam, kde som aj ja? A on mi odpovedal: "Odmietam byť jediným princom z Walesu, ktorý nikdy nemal milenku"."

Mrazivé priznanie Williama a Harryho o poslednom hovore s mamou: Do konca života to budeme ľutovať

Rozhovory boli nahrávané koncom roka 1992 a začiatkom 1993 a v USA ich odvysielali v roku 2004. Diana počas nich sedí v kresle v Kensingtonskom paláci a hovorí, čo má na duši. Rodičia jej údajne nikdy nepovedali, že ju ľúbia. Settelen, ktorý rozhovor viedol, sa potom spýtal: "Takže ste nikdy nezažili žiadne prejavy lásky?" Dotkne sa svojho líca a  odpovie: "Nie, nie. Dostala som len bozk, ale žiadne objatie alebo niečo také." 

Diana spomína aj na to, ako sa prvýkrát stretla s princom z Walesu - na pohrebe svojho strýka Lorda Mountbattena, keď mala 19 rokov. "Povedala som mu: "Musíš byť taký osamelý. Je dojímavé sledovať ťa, ako kráčas uličkou a nesieš jeho rakvu. Potrebuješ niekoho vedľa teba. Och. Nesprávne vyjadrenie. Potom na mňa skočil, začal ma bozkávať a tak." 

Ani Dianina svadba nebola
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

Charles vraj na svoj vek nebol veľmi zdvorilý. Raz bol na Diane zavesený dvadsaťštyri hodín denne, sedem dní v týždni a potom sa s ňou zas nerozprával tri týždne. "A ja som mu to tolerovala. Pomyslela som si, že ak ma bude chcieť vidieť, vie presne, kde som. To vzrušenie, keď mi zavolal, bolo strašne obrovské a intenzívne."

Settelen, ktorý s Dianou dovedna nahral až dvadsať rozhovorov, sa zaviazal, že nikdy nebude predávať tieto nahraté pásky. V roku 2004 však predal 83-minútový záznam televízii NBC za neznámu sumu. Kanál vysielal rozhovory v dvojdielnom dokumente nazvanom Diana Revealed. Channel 4 sa verejne bráni a tvrdí, že nahrávky sa rozhodla odvysielať preto, lebo sú dôležitým historickým zdrojom. "Starostlivo sme zvážili všetok materiál použitý v dokumente a aj keď boli nahrávky vytvorené v súkromí, pokryté témy sú vecou verejného záznamu. "Tento jedinečný portrét Diany ju postaví do popredia, keď národ bude spomínať na jej život a smrť."

Viac o téme: SexCharlesDiana
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu