Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Horor na školskom tréningu: Žiačka (†16) sa zrútila zo strechy pred očami otca

Dievča pád neprežilo
Dievča pád neprežilo (Zdroj: YouTube)

JAIPUR - Aditi Sanghi sedela na okraji šesťposchodovej budovy a pomáhala ostatným žiakom pripevňovať svoje postroje, keď stratila rovnováhu a prepadla cez okraj strechy. Talentovaná 16-ročná dievčina spadla z výšky 23 metrov počas školského výcviku zjazdu na lane, ktorý vyučoval jej otec. Lekári jej už život nemohli zachrániť.

VIDEO Tragická dovolenka v Thajsku: Podnikateľ (†70) sa usmieval do kamery, o chvíľu bol mŕtvy

Aditi práve dokončila svoje kolo a vrátila sa späť na strechu počas výcviku, ktorý mal na starosti jej otec Sunil Sanghi na Medzinárodnej škole pre dievčatá (ICG) v Jaipuri v Indii. Zrazu však stratila rovnováhu a zrútila sa do vzduchoprázdna. Na videu počuť, ako ostatní študenti s hrôzou kričia.

Aditi po páde previezli do neďalekej nemocnice s vážnymi poraneniami hlavy, ktorým onedlho podľahla.

Jej spolužiačka uviedla, že Aditi bola talentovaná profesionálka, ktorá ju tiež cvičila. "Mala som rada každú chvíľu, keď ma učila na ICG," uviedla pre miestne médiá. Aditi trénovala pod svojím otcom a sprevádzala ho počas tréningov.

Video nie je vhodné pre maloletých divákov a ľudí s citlivou povahou!

Doktor Rakhi Gupta, vedúci školy, povedal, že nikto nenesie vinu a že samotný Aditiin otec bol svedkom nehody. Policajný dôstojník Mukesh Chaudhary informoval, že sa budú prípadom zaoberať a vypočúvať svedkov, aby zistili, ako k smrti presne prišlo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu