Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Vzali sa len pred pár hodinami: Veľké plány novomanželov (†19,†30) zničilo nešťastie

Austin a Rebekah Zobraziť galériu (4)
Austin a Rebekah (Zdroj: FB)

KANSAS - Ani nie 24 hodín po tom, čo si americký pár vymenil svoje svadobné sľuby, prišiel o všetko. Jeho vozidlo minulú sobotu vrazilo do stromu. Smrteľná nehoda sa stala okolo 18.30 h v blízkosti mesta Clearwater. Vodič pickupu Ford, 30-ročný Austin Wesson, zahynul na mieste. Jeho 19-ročná manželka Rebekah Boumaová zomrela v pondelok v nemocnici.

Osudný odchod zo svadobnej hostiny: Párik (†25,†27) sa zabával, potom prišiel o život

Boumaová a Wesson sa minulý piatok vzali na súde v Sedgwick County. Fotografie, ktoré zdieľala matka nevesty na Facebooku, ukazujú šťastný pár v neformálnom odeve, ako sa bozkáva a drží za ruky po skromnej civilnej ceremónii.

Vzali sa len pred
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB)

Podľa Wichita Eagle sa dvojica spoznala začiatkom tohto roka pri misijnej práci v Južnej Afrike. Mladík požiadal v apríli otca svojej vyvolenej o jej ruku a dostal povolenie na sobáš. K tomu prišlo pred pár dňami. V septembri dvojica plánovala dve svadobné slávnosti pre svoje rodiny.

Vzali sa len pred
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB)

Kancelária šerifa v Sedgwick County uviedla, že dôstojníci boli v sobotu večer privolaní k nehode v meste Clearwater. Wessonov strieborný Ford ležal na boku pri strome. Vodič stratil nad vozidlom kontrolu a nabúral.

Vzali sa len pred
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB)

Rebekah mala v pláne presťahovať sa do Michiganu, kde chcela študovať na vysokej škole predtým, než bude so svojím manželom chodiť na viac misijných ciest. Austin vyrastal blízko Kapského mesta v Južnej Afrike a predtým pracoval ako inštruktor surfovania.

Viac o téme: NehodaSvadbaHavária
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu