Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Krásna mamička (36) porodila za dvadsať minút: Vďačí za to tejto veci

Leanne porodila extrémne rýchlo Zobraziť galériu (4)
Leanne porodila extrémne rýchlo (Zdroj: Facebook)

MELKSHAM - Tridsaťročnej mamičke Leanne Bucklandovej nezabránilo vrátiť sa k pole fitness ani bábätko. Obľúbený šport si dopriala už tri mesiace po pôrode a tréning zvláda spolu so svojou dcérkou. Maličká Paisley-Roux "cvičí" s maminou a jej telíčko v niektorých momentoch doslova visí medzi tyčou a matkiným vypracovaným telom.

Mladá mamička sa venuje pole fitness už veľmi dlho a nechcela sa ho vzdať ani teraz, keď má malého drobca. Jej druhej dcérke sa vraj cvičenie páči, pretože sa celý čas usmieva.  Zabalená v šatke a pripútaná k hrudníku aktívnej maminy zvláda jednoduché prvky spolu s ňou. "Strávila som tri roky tréningom, dokonca aj vtedy, keď som bola tehotná. Preto som sa chcela vrátiť čo najskôr," hovorí Leanne.  

Krásna mamička (36) porodila
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

K cvičeniu Leanne vraj prinútili problémy s panvou, ktoré sa objavili začali počas prvého tehotenstva. "Musela som nosiť spevňovací pás, aby som vôbec mohla chodiť. Stále som bola unavená a ubolená. Po prvom dieťati mi bolo jasné, že musím začať so sebou niečo robiť," dodáva.

Krásna mamička (36) porodila
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Bucklandová sa vraj nikdy nepotrebovala hýbať, cvičenie nenávidela a vždy bola štíhla. K pohybu ju donútili až spomínané zdravotné problémy. Zo všetkých športov si nakoniec vybrala pole dancing a postupne sa posunula až k pole fitness. Cvičenie sa jej zapáčilo natoľko, že sa mu venovala až štyrikrát týždenne. Dokonca začala dávať aj lekcie. Je presvedčená o tom, že práve vďaka dobrej kondícii zvládla druhý pôrod veľmi ľahko. "Spevnená panva a brušné svaly mi rozhodne pomohli," tvrdí so slovami, že vďaka cvičeniu porodila svoje druhé dieťa za neuveriteľných dvadsať minút. 

Krásna mamička (36) porodila
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

"Nechcem nijako urýchliť tréningy, veď dojčím a chcem si vychutnať bábätko. Ale mám jednoducho chuť zacvičiť si, baví ma to," dodáva. K tomuto športu priviedla aj staršiu, už osemročnú dcéru, ktorá začína s jednoduchými prvkami a pole fitness sa u nich doma stal rodinnou záležitosťou. Venuje sa mu nielen staršia dcéra Lexi,  ale aj Leannin partner. 

Viac o téme: PôrodPole dancingPole fitness
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu