Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Študentka zažila na dovolenke v Egypte horor: Útok od Čecha pri bare

Danielle mala šťastie v nešťastí Zobraziť galériu (2)
Danielle mala šťastie v nešťastí (Zdroj: profimedia.sk)

HAVANT - Nechýbalo veľa a dvadsaťdvaročná Danielle Beavis-Smithová z anglického grófstva Hampshire by prišla o zrak! Počas poslednej noci trávenej na dovolenke v Egypte ju totiž v hoteli napadol jeden z hostí. Ubytovacie zariadenie však namiesto toho, aby žene pomohlo, ešte od nej chcelo peniaze.

Študentka módneho dizajnu trávila v Egypte dovolenku so svojimi rodičmi a priateľom. Posledné hodiny sa ale zmenili na hotovú nočnú moru. Pri all-inclusive bare sa totiž odohral nešťastný incident. Personál dievčine oznámil, že bar je už uzavretý. Celú situáciu si všimla veľkorysá neznáma turistka, ktorá si stihla ešte predtým z baru vypýtať tri nápoje. Zrejme jej prišlo Danielle ľúto, preto jej ponúkla jeden zo svojich drinkov. Tá sa však z neho dlho netešila, a to kvôli partnerovi darkyne, ktorý pre jej štedrý akt zjavne vôbec nemal pochopenie. 

Študentka zažila na dovolenke
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Udalosti, ktoré nasledovali, sú absolútne nepochopiteľné. Rozhnevaný muž, ktorý bol českej národnosti, najprv nútil Smithovú, aby drink vrátila. Nedal jej však vôbec šancu urobiť a hneď na ňu zaútočil. Rozzúrene hodil pohár študentke do tváre tak nešťastne, že len o pár milimetrov minul ľavé oko. Britka začala krvácať a bola prevezená do nemocnice, kde jej ranu zašili. V okolí oka jej pribudlo 27 stehov a šesť centimetrov dlhá jazva, ktorá jej bude túto mimoriadne nepríjemnú príhodu pripomínať do konca života. 

Študentka zažila na dovolenke
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

"Keby som sa nešťastne otočila, prišlo by som o oko. Alebo mi útočník mohol zasiahnuť krk a ja by som vykrvácala. Kedykoľvek sa pozriem do zrkadla, všetky spomienky sa mi vracajú. Toto neprajem zažiť nikomu," opísala svoju skúsenosť Danielle. 

Trauma slovenského speváka na dovolenke: Do manželky narazilo auto, asistentku zbil vodič

Prinajmenšom zvláštne sa zachoval aj hotel Jungle Aquapark, kde sa incident odohral. Od napadnutej ženy požadoval, aby zaplatila 155 libier za vyčistenie krvavých škvŕn  z haly. Tá to ale prirodzene odmietla. Všetko zaklincovali miestni policajti, ktorí sa odmietli incidentom zaoberať. Smithovej len odporučili, aby celú situáciu spojenú s útokom riešila až doma. 

Viac o téme: DovolenkaEgyptútok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu