Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Toto sa môže stať len v Rusku: VIDEO žhavého tanca policajtky, vyhadzov a nový kontrakt

Kristina Něgodinová
Kristina Něgodinová (Zdroj: YouTube)

MOSKVA - Moskovská policajtka sa preslávila po celom Rusku svojráznym protestom proti nespravodlivému systému odmeňovania strážcov poriadku v podobe erotického tanca na internete. Podľa očakávania síce okamžite prišla o prácu, ale už si našla novú. Bývalá inšpektorka podpísala kontrakt so šéfom združenia striptízových klubov v Rusku. Verejnosti sa má podľa moskovskej televíznej stanice 360 predviesť v novej reality-show.

"Milióny mužov si želajú ma vidieť. Show bude naozajstná bomba! Žiadne táranie, žiadna cenzúra! To pohne svetom," tvrdí Kristina Něgodinová. Jej "protestný tanec" zhliadli už statisíce divákov - i keď niektorí sa divili, prečo je označovaný za erotický. Možná preto producent ozrejmil, že expolicajtka má za mesačný plat 69.000 rubľov vystupovať v reality-show, v ktorom ju tri striptérky a striptér majú naučiť správne "odhalovať svoj vnútorný potenciál".

Expolicajtka je súčasne odhodlaná vysúdiť od ministerstva vnútra desať miliónov rubľov ako odškodnenie "za morálnu ujmu spôsobenú nezákonným prepustením z práce" u policajnej jednotky dohliadajúcej na poriadok v moskovskom metre. Samotné ministerstvo prepustenie inšpektorky odôvodnilo "opakovaným porušením služobnej disciplíny"U svojich kolegov na polícii, ktorých dievča v internetovom vystúpení pred tancom nabádala k vstupu do odborov, zožala podľa médií ako úsmevy, tak i tvrdé odsúdenia.

Viac o téme: PolicajtkaRuskoKristina Něgodinová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu