Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Malé zranenie pri volejbale spustilo reťazovú reakciu: Hrôzostrašné FOTO znetvorenej ženy

Zle sa na to už len pozerá Zobraziť galériu (3)
Zle sa na to už len pozerá (Zdroj: profimedia.sk)

STONEHAVEN - Lesley Kaneovej ani vo sne nenapadlo, že by si pri hraní vybíjanej mohla privodiť úraz, v dôsledku ktorého by prišla o prsník. Ba čo viac, tvrdý úder lopty spôsobil, že sa u nej vyvinula sepsa, ktorá ju takmer pripravila o život. Fotografie jej tela sú priam hrôzostrašné.

Tridsaťpäťročná Škótka trávila dovolenku v Holandsku, keď skolabovala po tom, ako sa pár dní necítila dobre. Lekári zistili, že utrpela sepsu a bakteriálnu infekciu nazvanú bakteriálnu fasciitídu. Tú vyvolala malá ranka na ľavom prsníku, ktorú si Lesley pred časom privodila počas volejbalu. Jej zdravotný stav sa tak rýchlo zhoršoval, že chirurgovia nemali na výber a museli jej odstrániť prsník, časť torza aj chrbta. Keby tak neurobili, žena by pravdepodobne zomrela. 

Malé zranenie pri volejbale
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Malé zranenie pri volejbale
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Nasledovali dlhé mesiace zotavovania sa, kedy sa Kanovej desivé poranenia snažili lekári napraviť kožnými štepmi. Doteraz nie je úplne v poriadku. "Z Holandska som odchádzala na invalidnom vozíku. Musela som si nanovo vypestovať silu. Doma v Škótsku som sa nevedela zaradiť späť do života. Nedokázala som prejsť väčšie vzdialenosti ani robiť domáce práce. Môj život sa od základov zmenil. Bola som neustále unavená a musela som užívať veľa tabletiek proti bolesti," opisuje svoje trápenie. 

Malé zranenie pri volejbale
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

A Lesley sa trápi doteraz. Jej myseľ je zdravá, no telo ešte úplne nie. Cvičí fitness a fyzio, aby sa dostala do lepšej fyzickej kondície, no nejaký čas to ešte potrvá. Taktiež ju v budúcnosti čaká ešte množstvo operácií na rekonštrukciu hrude a korekciu veľkých jaziev. Svojím príbehom chce ľudí upozorniť na to, aby neváhali a aj s najmenším zdravotným problémom vždy vyhľadali lekára. 

Viac o téme: AmputáciaúrazNekróza
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu