Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Britka podstúpila operáciu v Poľsku: Po týždni bojovala o život, všetkým odkazuje: Nikdy viac!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: FB/Kerrie Wilkes)

LONDÝN - Britka Kerrie Wilkesová (26) určite tak ľahko nezabudne na operáciu, ktorú podstúpila v Poľsku. V snahe dopracovať sa k plochému brušku a zároveň ušetriť, sa zverila do rúk zahraničných lekárov a nedopadlo to najlepšie. Po zákroku bojovala o život a skončila v nemocnici v Glasgowe so sepsou.

Matka chcela dcére (4) kúpiť topánky: FOTO Urobila obrovskú chybu, takmer jej zabila dieťa

Kerrie Wilkesová zostala v Poľsku týždeň po operácii, ale tvrdí, že nedostala starostlivosť, ktorú jej prisľúbili. Lekári jej údajne nezmerali teplotu, ani neurobili krvné testy.

"Po operácii vyzeralo všetko v poriadku. Vedela som, že budem pociťovať isté bolesti. Nemala som tušenie, že o týždeň neskôr budem bojovať o živoť," povedala pre Daily Record. Po čase sa však začala cítiť zle, no lekárskej pomoci sa jej v Poľsku údajne nedostalo.

Britka podstúpila operáciu v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/Kerrie Wilkes)

Po prílete späť do Škótska jej boli predpísané antibiotiká, ale o menej než 24 hodín skončila v nemocnici so sepsou. Pamätá si, ako sotva dokázala chodiť a spod obväzov sa jej šíril strašný zápach. "Keď som sa zobudila o tri dni neskôr, chirurg povedal, že infekcia bola taká veľká, že nemohol uveriť, že som ešte nažive. Moje telo začalo útočiť na moje vlastné orgány...," vysvetlila Kerrie.

Mladá Birtka teraz varuje aj ostatných, ktorí sa chytajú pod nôž do zahraničia, že to nestojí za to riziko.

Viac o téme: OperáciaPoľsko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu