Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

VIDEO Dvojica sexovala pri bankomate: Zákazníci čakali, kým skončia

Keď musíš, tak musíš? Zobraziť galériu (3)
Keď musíš, tak musíš? (Zdroj: YouTube)

OAXACA - Milostné vzplanutie dvojice pri bankomate v mexickom meste Oaxaca prinútilo ďalších zákazníkov čakať, kým sa dostanú k výberu peňazí. Zdalo sa, že párik si vášnivé chvíľky tak užíva, že na ostatných vôbec neberie ohľad, hlavne, že on si našiel "vhodné" miestečko.

Zvrhlý lekár to prehnal: VIDEO Vytiahol penis z gatí a pacientke urobil túto ohavnosť

Takmer nahá dvojica sa uvelebila pri bankomate a dala prechod svojim živočíšnym pudom napriek tomu, že mala obecenstvo. Podľa portálu MailOnline k udalosti prišlo oproti sídlu miestnej školskej správy, čo vyvolalo nepodložené špekulácie, že hlavní aktéri pikantného činu boli učitelia.

Fotografie a video nie sú vhodné pre osoby mladšie ako 18 rokov!

VIDEO Dvojica sexovala pri
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Divák, ktorý si v sobotu lascívnu scénku natočil na mobil, zábery okomentoval slovami: "Pozrite sa na to, čo sa deje v Oaxace! Pekné!'

VIDEO Dvojica sexovala pri
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Vlani niekto pre zmenu pristihol pár na vlakovej stanici v Barcelone, ako sa miluje na jednej z lavičiek, pričom naokolo postávalo kopec cestujúcich čakajúcich na svoj spoj.

Nedávno vyšlo najavo aj to, že dvaja policajti v Argentíne čelia prepusteniu potom, čo boli prichytení pri sexe v policajnom aute a ignorovali hlásenie, že ich volajú k lúpeži.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu