Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Na Google Maps hľadal, kde má vyzdvihnúť kamarátku: Pozrel na FOTO a zostal v nemom úžase

Michelle zachytili kamery Google Zobraziť galériu (2)
Michelle zachytili kamery Google (Zdroj: profimedia.sk)

SOMERSET - Muž chcel pomocou služby Google Maps zistiť, kde presne sa nachádza miesto, na ktorom sa mal stretnúť so svojou kamarátkou. No keď mu internet vyhodil inštrukcie, skoro odpadol. Pohľad na tú fotku ho naozaj vyviedol z miery.

Michele Noadová z anglického grófstva Somerset práve skončila v práci a chystala sa navštíviť svojho kamaráta, ktorý býva vo Wellingtone. Boli dohodnutí tak, že Rick Hodge pre ňu príde do práce. Keďže ale nepoznal cestu, vytiahol mobil a pomocou Google Maps chcel zistiť, ako sa tam dostane. 

Keď do aplikácie naťukal adresu, vyhodilo mu to obrázok miesta. A to bol moment, kedy Rick zostal v šoku. Na snímke bola totiž Michele! Stála presne na tom istom mieste, kde ju mal vyzdvihnúť. 

Na Google Maps hľadal,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

"Povedala som mu, že budem čakať na rohu pri recepcii, takže si to vygúglil, a tak ma našiel. Keď dorazil, hneď spustil, že neuhádnem, keď mi povie, čo našiel na mape. Nemohli sme tomu uveriť," hovorí Noadová. 

Na Google Maps hľadal,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Ako je teda možné, že k takému niečomu vôbec došlo? Bola to čistá náhoda, že auto spoločnosti Google v septembri 2016 prechádzalo cez spomínané miesto práve v momente, keď tam stála Michele, a odfotilo ju. Takto zvečnená sa teraz na fotke objaví zakaždým, keď si niekto vyhľadá inkriminovanú oblasť. A takto ju vygúglil aj Hodge. Šanca, že sa také niečo stane, je menšia ako jeden ku milión.

Viac o téme: Google maps
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu