Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Adam (27) nechcel, aby ho priateľka opustila: Dovolil jej vec, ktorú by ste určite netolerovali

Beatrice a Adam Zobraziť galériu (3)
Beatrice a Adam (Zdroj: FB/Beatrice Gibbs/Adam Gillet)

LONDÝN - Vernosť je pre väčšinu ľudí základným pilierom vzťahu, ale existujú aj páry, ktoré sa touto myšlienkou neriadia. Angličania Beatrice Gibbsová (22) a jej priateľ Adam Gillet (27) to majú usporiadané trochu inak, hoci jeden z nich si užije oveľa viac zábavy, než ten druhý.

Danielu (24) budili v noci sexuálne zvuky ozývajúce sa z bytu nad ňou: Z odhalenia jej prišlo zle

Beatrice sa stretla s Adamom v jednom oxfordskom podniku vo februári 2014 a hneď v tú noc sa spolu vyspali. Znovu sa však videli až v apríli 2015 a odvtedy tvoria pár. Mladá žena pre The Sun vysvetlila, že sa po niekoľkých týždňoch pokúsila ich vzťah ukončiť, pretože vedela, že nedokáže byť verná a nechcela partnerovi svojimi sexuálnymi románikmi s inými mužmi ubližovať.

Adam (27) nechcel, aby
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Beatrice Gibbs/Adam Gillet)

Adam sa ale nechcel vzdať tak ľahko, a preto prišiel s nápadom, ako by to mohlo medzi nimi fungovať. Navrhol, že Beatrice môže spávať s kým chce za predpokladu, že mu oznámi, o koho išlo a kedy sa to stalo.

Aj keď spočiatku mali obavy, či to dobre dopadne, ukázalo sa, že obaja sú spokojní. Beatrice uviedla, že považuje toto usporiadanie za dokonalé, pretože má stabilný vzťah a zároveň sa môže pobaviť. U Adama je to ale iné.

Mohlo by vás zaujať:
Najhorší hate, aký žena môže dostať: Lukáš si nedával servítku pred ústa

Ten by nemal na inú ženu ani len pomyslieť, pretože jeho partnerka by žiarlila a nedokázala by sa cez to preniesť. Hovorí, že by ho potom znenávidela.

Adam (27) nechcel, aby
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Beatrice Gibbs/Adam Gillet)

Beatrice pripúšťa, že sa niekedy cíti trochu previnilo, ale vždy sa všetko zase dá do poriadku a zdá sa, že Adam sa vôbec necíti tak, že by ťahal za kratší koniec. Tvrdí, že nemá záujem obháňať iné ženy. Ako sám hovorí, niektorí jeho priatelia považujú takýto vzťah za divný, ale v konečnom dôsledku je na každom, ako si to zariadi.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu