Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Inzerát, ktorý šokoval internet: Dievča (19) za liečbu chorej matky ponúka svoje telo na čokoľvek

Cao Mengyuan
Cao Mengyuan (Zdroj: Guangdong Tencent)

PEKING - Číňanka Cao Mengyuan zverejnila na sociálnej sieti inzerát, v ktorom predávala svoje telo v snahe získať peniaze na drahú liečbu svojej ťažko chorej matky. Ponuku opísala ako šancu pre víťaza "využiť jej telo podľa ľubovôle" po tom, čo zaplatí v prepočte 46-tisíc eur. Sľúbila, že svoje slovo určite dodrží.

LIST, ktorý trhá srdce: Venované lekárom a sestričkám, ktorí sa starali o moju manželku

Cao Mengyuan sa vraj snaží pomôcť svojej matke Wu Zhaofang, ktorá leží v ľudovej nemocnici v Gaozhou kvôli rakovine kože. Momentálne však bojuje najmä s infekciou a náklady na liečbu si vyžadujú približne 350-tisíc juanov, napísal portál MailOnline.

"Želám si, aby si ma mohol tento dobrosrdečný človek kúpiť, takže moja matka môže podstúpiť operáciu. Po transakcii som ochotná splniť na oplátku vôľu kupujúceho. Urobím, o čo ma kupujúci požiada, aby som urobila. Nikdy nevezmem späť svoje slovo," uviedla tínedžerka v inzeráte.

Mohlo by vás zaujať: 
Drogy, alkohol a sexuálne závislosti. Takto žijú obdivované celebrity!

Inzerát, ktorý šokoval internet:
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: Guangdong Tencent)

Jej ponuka na sociálnej sieti sa však stretla so zmiešanou odozvou zo strany užívateľov, ktorí mali pocit, že by nemala byť podporovaná aj napriek ušľachtilej motivácii.

Na čínskych stránkach sa však už objavila informácia, že sa našiel veľkorysý muž, ktorý chce pokryť účty na liečbu. Nie je však jasné, či dievčine peniaze daroval, alebo prijal ponuku.

Viac o téme: RakovinaLiečba
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu