Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Mladík nezamkol auto, po návrate v ňom našiel drzý ODKAZ: Bizarná krádež s vysvetlením

Dôvtipné vysvetlenie od zlodeja.
Dôvtipné vysvetlenie od zlodeja. (Zdroj: Twitter/Hunter Jobbins)

WASHINGTON - Hunter Jobbins urobil chybu, na ktorú mohol doplatiť oveľa horšie. V aute zabudol obľúbenú čokoládovú pochúťku a keď sa doň potom opäť vrátil, namiesto sladkosti v ňom našiel horko-sladký odkaz od lupiča, ktorý sa priživil na Hunterovej zábudlivosti.

Stačilo 15 minút, aby Hunter Jobbins prišiel o svoju tyčinku Kit Kat ponechanú v aute. Náhodou totiž okolo auta prechádzal zlodej čokoládových tyčiniek, ktorý si všimol, že sa jedna z nich nachádza medzi prednými sedadlami a majiteľ nikde. Napadlo mu, či náhodou auto nie je otvorené – a bolo!

Príbeh ukradnutého auta mal bláznivé rozuzlenie: Zahanbená zlodejka v ňom zanechala LIST

Zlodej bol však natoľko slušný, že sa majiteľovi čokoládovej tyčinky ospravedlnil. Na kus papiera (ktorý vyzerá ako toaletný) mu napísal, prečo sa ulakomil na jeho Kit Kat. Prekvapenému šoférovi napísal, že si tyčinku v aute všimol náhodou a práve Kit Kat miluje. Preto skontroloval, či nie sú dvere otvorené a boli. „Nevzal som nič iné, len Kit Kat. Ospravedlňujem sa, mal som hlad,“ dodal úprimný zlodej.

Odkaz, ktorý Hunter zverejnil na sociálnych sieťach, vyvolal obrovské pobavenie a stal sa virálnym hitom. Krádež zobral s humorom aj samotný majiteľ tyčinky, ktorý si už nabudúce dá pozor, ak v aute ponechá bez dohľadu napríklad cukrík.

Viac o téme: ZlodejKrádežOdkazKit Kat
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu