Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Dievča urobilo životnú chybu: Drsné výchovné praktiky matky, VIDEO lekcia pred celým svetom!

Bolo to naozaj nutné?
Bolo to naozaj nutné? (Zdroj: FB)

BRATISLAVA - Potrestanie neposlušných detí môže mať rôzne podoby, či už je to zákaz sledovania televízie, zákaz vychádzok alebo hrania sa s mobilným telefónom, no máloktorý rodič sa uchýli k spôsobu, ktorý by jeho potomka úplne znemožnil. To však nebol prípad matky, ktorá zvolila naozaj radikálnu metódu prevýchovy a svojej dcére oholila hlavu. Na videu vidno, ako si tínedžerka zakrýva oči a plače, zatiaľ čo spod strojčeka odpadávajú chuchvalce dlhých čiernych vlasov.

Šikana na slovenských školách: Deti sa nemajú s problémom na koho obrátiť

Zábery sa šíria po sociálnych sieťach s titulkom: "Toto dievča šikanovalo v škole iné dievča, ktoré má rakovinu, takže mamička sa rozhodla oholiť mu hlavu". Predchádzajúca verzia však tvrdila, že tínedžerka bola potrestaná za zverejnenie nahých fotografií na internete. Bez ohľadu na to, aký bol dôvod, stále platí, že forma trestu je naozaj netradičná a navyše matka vyzerá, že na rozdiel od dcéry berie všetko so stoickým pokojom.

Dvojica aktérok hovorí po portugalsky, ale nie je známe, z akej krajiny záznam pochádza. Mnoho ľudí sa k tejto scénke už vyjadrilo a názory sú prevažne také, že sa matka zachovala nevhodne. Dokonca, že zašla príliš ďaleko a že ponižovanie detí by rozhodne nemalo byť nahrávané on-line, nech už bola príčina trestu akákoľvek.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu