Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

VIDEO ukazuje, aké ľahké je uniesť dieťa: Len na pár sekúnd sa otočila a už bolo skoro preč

Dieťa vyťahuje z vozíka Zobraziť galériu (2)
Dieťa vyťahuje z vozíka (Zdroj: YouTube)

HOUSTON - Rodičia, dávajte na svoje deti pozor vždy a všade, pretože sa ukázalo, že už ani v obchode nie sú v bezpečí. Nasledujúce zábery dokazujú, aké ľahké je uniesť dieťa, hoci je doslova len pár centimetrov od vás. Stačí jeden pohyb a je preč.

Florence Monauerová z amerického Houstonu išla nakúpiť do supermarketu a vzala so sebou aj svoju štrnásťmesačnú dcéru. Posadila ju do nákupného vozíka, zatiaľ čo ona si prezerala tovar. Len na pár sekúnd odvrátila zrak od dcérky, keď za sebou začula nejaký šuchotavý zvuk. Otočila sa a zbadala muža, ako vyberá dieťa z vozíka. 

VIDEO ukazuje, aké ľahké
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Monaureová ho konfrontovala, pričom si spočiatku myslela, že muž bol len príliš priateľský a možno nechápal rozdiel medzi tým, čo je vhodné a čo nie. No potom čoraz viac poňala podozrenie, že chcel jej dcéru uniesť. Keď odchádzal, mal totiž povedať: "Keby tu nebola tvoja mama, zobral by som ťa so sebou." 

Miliardár si myslel, že mu uniesli manželku (24): Kráska žije a zistil to tým najhorším spôsobom

Incident už prešetruje aj polícia, ktorá momentálne skúma zábery z bezpečnostnej kamery v snahe muža identifikovať. Florence zároveň upozornila ostatných rodičov, aby boli obozretní a radšej na svoje deti dávali priveľký pozor, ako žiadny. "Nechcela som z toho robiť veľkú scénu, pretože všeobecne verím v ľudské dobro. Keď si na to ale spomeniem teraz, je mi jasné, že ten chlap žiadne dobro konať nechcel. Práve naopak," dodala. 

Viac o téme: únos
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu