Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Miliardár si myslel, že mu uniesli manželku (24): Kráska žije a zistil to tým najhorším spôsobom

Ešte v časoch šťastia Zobraziť galériu (3)
Ešte v časoch šťastia (Zdroj: Facebook)

MILÁNO - Taliansky podnikateľ kontaktoval pred pár dňami políciu, pretože jeho žena zmizla a on sa bál, že ju uniesli. Pravda však bola úplne iná a, treba povedať, nemenej bolestivejšia. Utiekla mu a teraz si užíva s iným(i).

Gianluca Cervara sa pred pár mesiacmi oženil s bývalou Miss Ukrajiny Annou Zaiachkivskou. Keď pred pár dňami zmizla, bál sa, že ju niekto uniesol. Pomoc policajtov však nakoniec nepotreboval. Na Instagrame totiž natrafil na fotky svojej krásnej manželky, na ktorých pózuje v päťhviezdičkových hoteloch s iným mužom s označením "sloboda". 

Miliardár si myslel, že
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Talianskemu miliardárovi to zlomilo srdce a rozhodol sa Annu zažalovať za porušenie predmanželskej zmluvy a krádež takmer 6000 eur a mobilného telefónu z jeho domu. Dvadsaťštyriročná modelka má na celú vec ale celkom iný názor. Vraj od Gianlucu utiekla preto, lebo "na ňu zdvihol ruku, a že bola chorá zo života v zlatej klietke". Žene taktiež vadilo, že jej manžel nevenoval dostatok pozornosti, keď niekoľko týždňov trpela bolesťami hlavy. 

Miliardár si myslel, že
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

"Prvýkrát, keď ma udrel, som utiekla za mojimi rodičmi do Ukrajiny. Nepovedala som im ale dôvod. Gianluca si prišiel po mňa, tak som mu dala druhú šancu. Neskôr sme sa ale zas pohádali a on mi napľul do tváre. To už bolo na mňa priveľa," povedala Zaiachkivska. 

Cervara zúri a tvrdí, že Anna ho veľmi sklamala. Vraj pracuje ako modelka v New Yorku a nie je tou ženou, za akú sa vydáva. "Stále sa fotí v luxusných hoteloch s inými mužmi. Vôbec nevyzerá, že by bola nešťastná," posťažoval sa. Tí dvaja sa už k sebe zrejme nevrátia. 

Viac o téme: únosNevera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu