Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Poďte si pripomenúť najkrajšie detské časy. Lego je nesmrteľný fenomén!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: PR)

„Kocky na cestách“ je obrovská výstava LEGA a na Slovensku sa predstaví premiérovo. Budete pri tom?

„Potlač Bobi lebo, chcem naspať to lego,“ o LEGU sa už aj spieva. Hrali sme sa s ním všetci a určite sa s ním každému z nás spájajú úsmevné príhody. Aké boli vaše najobľúbenejšie hry? Ak si chcete pripomenúť, čo všetko možno z LEGA vytvoriť, rozhodne zavítajte na „Kocky na cestách“. Výstava na neuveriteľnej ploche 1 500 m2 je určená deťom aj dospelým.

 

Skúste si spomenúť. Prečo ste sa začali hrať práve s LEGOM? Nezáleží na tom, koľko ste vtedy mali rokov, možností vždy bolo viac. Ale vybudovať si vlastný svet, to bola výzva! Svet, ktorý ožije prostredníctvom vašej fantázie. Svet, v ktorom nemusíte poslúchať rodičov. Svet, kde môžete byť kýmkoľvek a zažívať dobrodružstvá kdekoľvek na svete. Kto by odolal?

 

Postaviť budovu, mesto alebo zázračnú krajinu nebolo nikdy jednoduchšie. Avšak oživiť fantazijné bytosti alebo skonštruovať technické vozidlá nie je o nič ľahšie! Ak budete chcieť, môžete si svoje LEGO-schopnosti otestovať aj priamo na výstave v interaktívnej zóne. Pre tých, ktorí sa chcú len popozerať a pripomenúť si túto LEGE-ndárnu stavebnicu, bude na výstave pripravených 150 LEGO modelov. Medzi nimi aj verná kópia sveta F1 alebo nešťastne presláveného Titanicu.

Viete o tom, že LEGO stavebnice nás zabávajú už neuveriteľných 50 rokov? Príďte sa pozrieť na ich vývoj.

- reklamná správa -

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu