Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Prekonajte prievan v peňaženke a ušetrite na úrokoch až polovicu

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: PR)

Leto sa pomaly končí a o slovo sa hlási jeseň. V jesennom období vám môže vietor zavítať nielen do záhrady, ale aj do peňaženky. Túto situáciu ľahko vyriešite, ak využijete výhody nového benefitu v Poštovej banke – Partnerskej pôžičky. Vďaka nej totiž môže získať už od septembra akákoľvek dvojica spolužiadateľov úver za výhodných podmienok.

Zvýšené výdavky počas letných mesiacov, nástup detí do školy či úpravy v domácnosti pred zimou môžu počas jesenných mesiacov finančne potrápiť nejednu domácnosť. Všetky finančné náklady zvládnete s výhodnou Partnerskou pôžičkou od Poštovej banky, ktorú si môžete vziať vo dvojici s kýmkoľvek. S novým atraktívnym benefitom tradičných úverových produktov Dobrá pôžička a Lepšia splátka získate až tri výhody.

  • Na úrokoch môžete usporiť až do 50 %.
  • Úver dostanete bez poplatku za poskytnutie.
  • Pomocou vernostného programu Veľké plus si môžete znížiť úrokovú sadzbu na pôžičke ešte o ďalšie 1 % a dosiahnuť tak celkovú úrokovú sadzbu úveru už od 5,9 %.

Tak už viete, s kým si zoberiete Partnerskú pôžičku so všetkými jej výhodami? Viac informácií nájdete na www.postovabanka.sk alebo nás kontaktujte prostredníctvom call centra na čísle 0850 111 666, kde nebudete čakať dlhšie ako 15 sekúnd, kým sa spojíte s operátorom. 

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu