Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Všetci dovolenky chtiví Slováci, pozor: Táto NOVINKA vám pomôže rozhodnúť sa, kam letieť

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

BRATISLAVA - Chcete ísť na dovolenku, blúdite po mape, ale jednoducho si neviete vybrať to správne miesto? Poradiť v tomto smere vám môže nový portál, ktorý na základe jediného kritéria dokáže pre vás nájsť tú najvhodnejšiu destináciu.

Ak chcete niekam letieť a neviete kam, najnovšie sa môžete obrátiť na portál Superletuška.sk, resp. Mapaleteniek.sk. Ide o štandardný nástroj na vyhľadávanie leteniek, prostredníctvom ktorých si môžu vyhľadať akúkoľvek destináciu na svete s odletom zo stredoeurópskych letísk. 

Všetci dovolenky chtiví Slováci,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Rozdiel medzi inými vyhľadávačmi na Slovensku a mapouleteniek.sk spočíva v tom, že na tých ostatných potrebujete zadať dáta odletu aj cieľovej destinácie, pri tejto stačí zadať len želané miesto odletu. Vzápätí vám odhalí cieľové miesto aj s aktuálnou cenou. Následne užívateľ nastaví časový interval, v ktorom chce cestu absolvovať. Celé vyhľadávanie trvá len pár sekúnd; systém spracováva v každom okamihu štyri milióny rôznych kombinácií termínov, cien a destinácií. Vyhľadávač obsahuje ponuky stoviek leteckých spoločností vrátane nízkonákladových, desiatky tisíc hotelov či desiatky autopožičovní. 

Všetci dovolenky chtiví Slováci,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Superletuška.sk dokáže nielen vyhľadať lety, ale aj pomôcť cestujúcemu. Ak by uviazol na cudzom letisku, napr. kvôli zrušenému letu, bude mu poskytnutá adekvátna alternatíva, aby sa dostal do cieľovej destinácie. 

Viac o téme: DovolenkaLetenkaEurópa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu