Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Zverejnili odstrašujúce VIDEO pitvy obéznej ženy: Zábery, ktoré navždy zmenia váš život!

Telo obéznej ženy pred pitvou. Zobraziť galériu (3)
Telo obéznej ženy pred pitvou. (Zdroj: youtube/bbc)

LONDÝN - Video pitvy obéznej ženy, ktorá darovala svoje telo na oltár vedy, sa stalo desivým dokumentom toho, v akom stave sú naše orgány, keď ich obaľuje hrubá vrstva tuku. Upozorňujeme, že to nie je príjemný pohľad a zábery nie sú vhodné pre neplnoletých a osoby s citlivou povahou.

Viac ako tretinu ľudí v USA trápi obezita, ktorou trpí aj v iných krajinách stále väčší počet dospelých a detí. Jej dôsledky na stav ľudského tela dokazuje aj video pitvy odvysielané britskou stanicou BBC. Po jeho vzhliadnutí možno budete mať chuť si zacvičiť alebo zmeniť jedálniček.

FOTO najtučnejšieho dieťaťa sveta: Len ťažko uveriť, že chlapec (10) váži takmer 200 kg

Žena na videu zomrela vo veku nad 60 rokov na zlyhanie srdca. Vážila vyše 100 kíl a filmári neprezradili žiadne detaily z jej života. Zaujímalo ich len to, ako vyzerá zvnútra jej telo. Telo Američanky zmrazili v Kalifornii a previezli do Veľkej Británie, kde vykonali 12-hodinovú pitvu.

Zverejnili odstrašujúce VIDEO pitvy
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: youtube/bbc)

Najzreteľnejším dôkazom obezity tejto ženy je jej vystupujúce guľaté brucho. Len čo ho patológovia otvorili pomocou skalpelu, k orgánom sa museli prerezávať hrubou vrstvou žltého tuku. U niektorých ľudí je podľa odborníkov tuk podobne žltý, u iných krémovejší.

Zverejnili odstrašujúce VIDEO pitvy
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: youtube/bbc)

Na ľudské orgány nemá nadbytočná vrstva tukových buniek práve blahodarný vplyv, varovali odborníci. Obmedzuje totiž prekrvenie a okysličenie orgánov, ako aj ich hormonálnu rovnováhu. Navyše, brušný tuk je oveľa nebezpečnejší ako napríklad tuk usadený na stehnách. Obezita ide tiež ruka v ruke s rizikom ochorenia na cukrovku, zlý stav pečene, vysoký krvný tlak či náchylnosť na niektoré druhy rakoviny.

Upozornenie: Video nie je vhodné pre neplnoletých a osoby s citlivou povahou

Viac o téme: ObezitaPitva
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu