Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Mladík sa opil na Ibize, keď sa zobudil, skoro ho porazilo: Kúpil tú najbizarnejšiu vec na eBayi

Svoj nákup trpko oľutoval
Svoj nákup trpko oľutoval (Zdroj: Foto: Facebook/Davie Little )

IBIZA - Ibiza je známa svojou atraktívnosťou medzi mladými. Zábava, párty, alkohol a tancovanie do rána, to sú príznačné znaky tohto zázračného ostrova. Prebdené noci prinášajú veľa prekvapení. Tak ako to bolo aj v tomto prípade.

DJ Dave Little veľmi rýchlo vytriezvel, keď zbadal, čo ešte pred pár hodinami vykonal. Zistil totiž, že si v noci kúpil autobus za £28,500. Počas párty si v opojení alkoholu pomyslel, že je správny čas na nočné nákupy cez eBay. Nákupom zaobstaral autobus jasnomodrej farby značky Scania Irizar Century Coach. 27 ročný Dave ale nemá vôbec žiadnu potrebu vlastniť autobus a hlavne nemá vodičské oprávnenie k vedeniu takéhoto vozidla. 
 

Dave na svojom facebookovom profile napísal svoje pocity z inkriminovanej noci: "Bavil som sa v nočnom klube v absolútnej eufórií. Nevidel som žiadny problém a všetko bolo super. Keď som sa rozhodol odísť z klubu, vybral som si telefón z vrecka nohavíc a uvedomil som si, čo sa stalo. Kúpil som autobus v hodnote skoro £30,000. Nemohol som uveriť, čo sa to deje. Ibiza ničí životy!"
 
Mladík sa opil na
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: Foto: Facebook/Davie Little )
V konečnom dôsledku sa ukázalo, že Dave nemal v úmysle zakúpiť takýto tovar. Pozeral si ho len zo zvedavosti a nejakým záhadným spôsobom vykonal platbu. "Neviem, či som bol opitý alebo sa to stalo počas toho, ako bol môj telefón vo vrecku," komentuje situáciu mladý DJ 
 
Davov príspevok od zverejnenia na svojom profile, lajkovalo viac ako 30 000 ľudí. V súčasnej dobe, čaká, ako sa k veci postaví eBay. 
Viac o téme: AlkoholKúpaAutobusIbizaDJ
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu