Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Skrúcaného priznanie: Pijem ako východniar!

Štefan Skrúcaný Zobraziť galériu (6)
Štefan Skrúcaný (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA – Rád si vypije! Štefan Skrúcaný (56) účinkoval v seriáli Panelák, kde stvárňoval rodáka z východu Slovenska, ktorý mal celkom blízko k alkoholu. A mnohí diváci aj vďaka tomu verili, že pochádza z tejto časti našej krajiny. Hoci to tak nie je, herec otvorene priznal, že pije ako oni.

Štefan Skrúcaný sa narodil v Trenčíne a neskôr študoval v Bratislave, no mnohí jeho fanúšikovia si myslia, že pochádza z východného Slovenska. Môžu za to zrejme rôzne opilecké scénky, ktorými často zabával divákov, a rovnako tak aj obľúbený jojkársky seriál Panelák, kde si zahral východniara Fedora.

Hoci samotní rodáci z východu tvrdili, že Skrúcanému ich nárečie veľmi v seriáli nešlo, herec priznal, že predsa len niečo spoločné s nimi vraj má. O ľuďoch z východného Slovenska sa totiž hovorí, že si ľúbia poriadne vypiť.

„Na východe by som sa nestratil, hlavne, čo sa spotreby na hlavu týka,“ uviedol s úsmevom Skrúcaný v relácii Uhádni môj vek, ktorú televízia Joj odvysiela dnes večer. Okrem obracania pohárika mu však rozhodne ide aj niečo iné. Napríklad herectvo a najnovšie aj hádanie veku iných osôb. Podľa našich informácií totiž nahral doteraz najvyššiu sumu spomedzi všetkých súťažiacich. 

 

 

Viac o téme: Štefan Skrúcaný
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu