Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Pedofil vyrába rozkošné bábiky na FOTO: Keď zistíte na aký účel, príde vám zle

Bábiky pre dospelých vzbudili hrôzu
Bábiky pre dospelých vzbudili hrôzu (Zdroj: Twitter)

TOKIO - Japonec Shin Tagaki o sebe tvrdí, že je umelec, ktorý má rád deti. Aj preto sa im rozhodol pomôcť veľmi netradičnou cestou. Vyrába „detské“ bábiky v životnej veľkosti, ktoré predáva po celom svete. Ľudia sa však búria, pretože bábiky pripomínajú aj deti vo veku piatich rokov! Už tušíte, pre koho sú určené?

Bábiky, ktorými na seba japonský tvorca upútal pozornosť, majú byť určené pre pedofilných mužov. Na trhu sa prvýkrát objavili v roku 2013 a odvtedy sa stále vynárajú noví a noví kupci. Okrem nich ale aj odporcovia.  Austrálčania proti dovozu erotických detských bábik podpísali petíciu. Anatomicky tvarované gumené bábiky považujú za tovar na hranici zákona, uvádzajú zahraničné médiá.

Do roku 2050 príde koniec sexu, ako ho poznáme: Drsná PREDPOVEĎ o tom, ako sa budeme milovať

Bábiky podľa odporcov otvorene propagujú detské zneužívanie. Tagaki sa však bráni, že je umelec. A to napriek tomu, že pôvodne svoje bábiky cielene vytváral pre pedofilov ako náhradu pre ich uspokojenie. Niektoré z bábik sú úplne nahé, iné oblečené v roztomilých šatočkách či v dráždivom koženom odeve. K niektorým sú pridelené aj rekvizity v podobe školského batoha či školskej uniformy. Zároveň si dal ich tvorca záležať, aby odrážali rozmanitú paletu emócií. Niektoré z nich preto plačú, iné sa usmievajú a ďalšie odrážajú nespokojnosť a bolesť.

...

Viac o téme: PedofilDetské bábiky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu