Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Rodina počas letu z Ibizy zažila hrozné chvíle: Arogantná pasažierka ich úplne odrovnala

Pani, ktorá sa osopila na postihnutú Yasmin Zobraziť galériu (2)
Pani, ktorá sa osopila na postihnutú Yasmin (Zdroj: facebook/nicola colenso)

MANCHESTER - Rodina z Veľkej Británie zažila veľmi nepríjemnú situáciu počas toho, ako sa vracala domov z dovolenky na Ibize. V lietadle sa na nich osopila jedna cestujúca, ktorej vadilo, že ich dcéra bola trochu hlasná a keďže trpí mentálnym postihnutím, bolo ťažké ju utíšiť. No nestretlo sa to s pochopením.

Nicola Colensová letela nedávno zo španielskej Ibizy do rodného Manchesteru spolu so svojím partnerom Rickom Murraym a štyrmi deťmi. Počas letu sa osemročnej Yasmin, ktorá trpí Sturge-Weberovým syndrómom (vrodená vývojová anomália, ktorá postihuje mozog, kožu a oči, pozn. red.) pohoršilo a začala byť trochu hlučná. 

Rodina počas letu z
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: facebook/nicola colenso)

Žene sediacej pred ňou sa to nepáčilo, pretože si chcela pospať a dosť neslušne vyzvala rodičov, aby si dcéru utíšili. "Zavrite tomu decku ústa," požadovala. Nicola sa snažila Yasmin upokojiť, no bezohľadný a arogantný prístup ženy dievčinu ešte viac vyviedol z miery, takže sa ju nedalo upokojiť. Matka cestujúcej vysvetlila, že dcéra je chorá, no jej slová sa vôbec nestretli s pochopením. Celý incident skončil tak, že Yasmine musela byť po pristátí prevezená do nemocnice, pretože jej stav sa rapídne zhoršil. 

Strašný zážitok Ľubky s Ryanairom: Som znechutená, zmeškala som kvôli nim let!

Colensová bola zo správania pasažierky zhrozená a o svojom zážitku informovala na Facebooku. "Vážená pani, ktorá včera letela z Ibizy do Manchestru. Ospravedlňujeme sa, že naša dcéra vám zabránila v tom, aby ste si pospali, ale necítila sa dobre. To, že ste na ňu nakričali, situácii vôbec nepomohlo, práve naopak, ešte ju zhoršilo. Boli ste veľmi hrubá a môjho partnera ste pred očami našich detí nazvali debilom. Dúfam, že ste sa v tú noc dobre vyspali."

Užívatelia sa zhodli v tom, že krutosť a bezcitnosť niektorých ľudí nemá hranice. "Pokiaľ ľudia nemajú rovnakú skúsenosť ako vy, nedokážu vás pochopiť. Vy ste skvelá rodina, ktorá sa snaží, aby postihnutie vašej dcéry nestálo v ceste vášmu spoločnému šťastiu. Nezabúdajte, že máte okolo seba rodinu a priateľov, na ktorých sa môžete vždy, keď to potrebujete, obrátiť," napísala Marie. 

Viac o téme: IbizaDovolenkaIncidentLet
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu