Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

V Latinskej Amerike sa roztrhlo vrece s mutantmi: Narodil sa ďalší divný tvor s ôsmimi nohami

(Zdroj: profiemdia.sk)

MEXIKO - Len pár mesiacov po tom, čo médiami obleteli obrázky zdeformovaného prasiatka z dediny El Galpon, v severozápadnej argentínskej provincii Salta, prišiel na svet ďalší podobný mutant. Tentokrát išlo o mláďa s ôsmimi nohami a dvomi chvostíkmi.

FOTO Záhada mýtického tvora: Koze sa narodilo podivné monštrum s tvárou dieťaťa

Rodina Murillovcov, ktorá sa venuje chovu ošípaných v pobrežnom meste Los Mochis v Mexiku severozápadnom štáte Sinaloa, bola šokovaná, keď zistila, ako prasiatko vyzerá a rozhodla sa o fotografie podeliť na internete.

Okrem toho, že ich zdieľali užívatelia, boli zverejnené aj v niektorých miestnych spravodajských agentúrach. Murillovci uviedli, že nič také ešte nevideli a domnievajú sa, že dve prasiatka sa vlastne nejako spojili v matkinom lone.

V Latinskej Amerike sa
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: profiemdia.sk)

Malý čierny škvrnitý tvor, ktorý mal len jednu hlavu, ale dve telá, bol veľmi slabý a údajne zomrel len niekoľko minút potom, čo sa narodil. Tento incident je posledný z radu podobných prípadov, keď sa rodia deformované zvieratá na farmách po celej Latinskej Amerike.

Odborníci citovaní v správach veria, že degeneratívne zmeny sú dôsledkom nadmerného používania pesticídov pri geneticky modifikovaných potravinách, ktorými sa kŕmia hospodárske zvieratá.

Aktivisti za práva zvierat zase tvrdia, že príčinou sú priemyselné chemikálie, ktoré poľnohospodári používajú na svojich pozemkoch alebo možno je to vedľajší účinok intenzívneho farmárčenia. Informoval portál express.co.uk.

Viac o téme: PrasaMutant
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu