Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

VIDEO V Indii sa narodil mutant: Dedinčania ho považujú za boha

Boh Višnu? Zobraziť galériu (2)
Boh Višnu? (Zdroj: youTube/asia press)

DILLÍ - Teliatko s "ľudskými črtami tváre" priťahuje davy dedinčanov v Indii, ktorí ho uctievajú ako hinduistického boha. Malý mutant sa narodil s očami, nosom a ušami, ktoré sa podobajú ľudským, čo viedlo niektorých k vyhláseniu, že je to boh Višnu. Údajne už plánujú výstavbu chrámu na jeho počesť.

VIDEO mutanta, akého ešte tento svet nevidel: Zhrozený bol aj veterinár

Hoci teľa zahynulo už hodinu po narodení, správa o jeho nezvyčajných rysoch sa rýchlo rozšírila medzi obyvateľmi okolitých dedín, ktorí sa nahrnuli do Muzaffarnagaru, v provincii Uttar Pradesh, v presvedčení, že je to prevtelený boh Višnu.

Videozáznam ukazuje ľudí, ktorí kladú kvetinové girlandy a klaňajú sa zvieraťu, ktoré bolo po smrti uložené v sklenenom boxe a žiadajú od neho požehnanie. Dedinčania veria, že teľa je "Gokaran" - 24. inkarnácia boha Višnu a plánujú mu teraz stavať chrám.

VIDEO V Indii sa
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: youTube/asia press)

Miestny podnikateľ Mahesh Kathuria (50) podľa portálu mirror.co.uk povedal: "Boh sa narodil z tela miestnej kravy. Prišli sme sem hľadať požehnanie. Veríme, že je to rovnaká postava spomenutá v Bhagavata Puran, hinduistickom náboženskom texte."

Raja Bhaiya Mishra (55), manažér útulku pre kravy, kde sa zviera narodilo, dodal, že už tu boli tisíce ľudí a považuje to za zázrak, ktorý má vytvoriť pocit zbožnosti medzi ľuďmi. Dodal, že matka bola zachránená pred mäsiarom a našla tu útočisko šesť mesiacov predtým, než "otehotnela".

Avšak experti na zdravie zvierat majú iný pohľad na narodenie podivného tvora a ničia všetky povery, ktoré ho obklopujú. "Je to prípad anatomickej anomálie. Ak sa gén nevyvinul správne, alebo došlo k poruche, spôsobí to viacnásobné štrukturálne deformácie a stanú sa takéto anomálie," vysvetlil veterinár Ajay Deshmukh.

Viac o téme: MutantVišnu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu