Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

VIDEO Čašníčka v Štúrove vynadala hosťom do stríg a sedlákov: Zákazníci sú z nej unesení!

Rozhodne pobavila. Zobraziť galériu (2)
Rozhodne pobavila. (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA/ŠTÚROVO - Nie je reštaurácia ako reštaurácia! Zvykom býva, že hostia očakávajú od personálu najmä ústretový prístup a príjemné vystupovanie, ale nájdu sa aj výnimky, čoho dôkazom je istá čašníčka zo Štúrova. Tá má totiž v popise práce správať sa ku zákazníkom ako v stredoveku a tí sa na jej prejave vyslovene bavia, hoci ich častuje nelichotivými osloveniami.

Bratislavčania zúria nad jednou vecou v MHD: Nie je to ich vina, no aj tak dostali pokutu

Byť hrubý na zákazníkov je síce maximálny prešľap, ale v prípade tematickej reštaurácie v Štúrove, ide o navodenie tej pravej stredovekej atmosféry. Jedlo sa volá žrádlo a zákazníci sú strigy, bosorky či sedláci. Hostia, samozrejme, väčšinou vedia, do čoho idú, a tak ich správanie obsluhy nezarazí, ale práveže u nich vyvoláva úsmev na tvári a je to aj dôvod vrátiť sa sem znova a ukázať aj ostatným kamarátom takúto raritu.

VIDEO Čašníčka v Štúrove
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Dobrou reklamou pre podnik je aj video, ktoré sa objavilo nedávno na internete a ukazuje, aký poklad má majiteľ v jednej z čašníčok, ktorá svoju prácu robí naozaj poctivo. Už jej úvodná otázka "Čo budete slopať?" v skupinke hostí vyvoláva salvu smiechu, rovnako ako vyhrážky, že ak sa budú prekrikovať, nič nedostanú. "Pivo? Veľké alebo malé?" pýta sa ďalšej zákazníka. Keď odpovie, že veľké, zaklincuje to vetou: "Nie, že sa mi tu poštíš!"

V takomto duchu sa nesie aj zvyšok záznamu, ktorý momentálne baví celé Slovensko. Mladá dievčina si totiž servítku pred ústa vôbec dávať nemusí a zákazníci sú s tým nadmieru spokojní. Opisy však nestačia, jednoducho niečo také je najlepšie vidieť na vlastné oči.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu