Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Tri prospešné veci na cvičenie, ktoré vám pomôžu cítiť sa skvelo! Skúsite?

Ilustračné foto Zobraziť galériu (6)
Ilustračné foto

Pravidelné cvičenie zmierňuje napätie a stres, zlepšuje dýchanie, flexibilitu a trávenie. Dovoľte aby sme vám predstavili 3bestsellery, ktoré vám spoločne dajú komplexný návod na to, ako sa cítiť fit a započať životnú zmenu.

Päť Tibeťanov

Séria Päť Tibeťanov vyžaduje iba trochu času a úsilia, dokáže však výrazne zvýšiť nielen fyzickú silu a pružnosť, ale aj duševnú bystrosť. Tí ktorí s jogou iba začínajú, spoznajú oslobodzujúci účinok týchto cvikov na vrodenú energetickú silu ľudského tela a mysle. Pravidelné cvičenie zmierňuje napätie a stres, zlepšuje dýchanie a trávenie. Blahodarne pôsobí na kardiovaskulárnu sústavu, vedie k hlbokému uvoľneniu a pohode. Toto cvičenie je nielen účinným prostriedkom na oživenie zmyslov, ale aj na aktivizáciu a využitie životnej energie pri sebapremene.

Tri prospešné veci na
Zobraziť galériu (6)

Knihu Päť Tibeťanov preložili do takmer tridsiatky jazykov a desaťročia bola svetovým bestsellerom. Teraz vychádza v novom vydaní, keďže tie predchádzajúce sa vypredali a záujem ľudí sa neznižoval.

Fit za 15 minút denne

Zuzka Lightová sa so svojimi krátkymi, no efektívnymi tréningami stala v oblasti fitnes hviezdou servera YouTube. Fanúšikovia sú nadšení jej pozitívnym prístupom a nasadením – jej videá si pozrelo vyše pol miliardy ľudí.
Vo svojej knižnej prvotine Zuzka prináša 30-dňový tréningový plán, pri ktorom určite spálite prebytočné kalórie a vyrysujete si svaly. Cvičenie je založené na inovatívnej metóde vysokointenzívneho intervalového tréningu a je navrhnuté tak, aby sa dali absolvovať kedykoľvek a kdekoľvek – nepotrebujete drahé prístroje ani permanentku do fitnescentra. V knihe Fit za 15 minút denne nájdete:
– 30-dňový tréningový plán zameraný na schudnutie a posilnenie svalov – iba za 15 minút denne.
– Presné opisy cvikov krok za krokom doplnené fotografiami, aby ste ich dokonale zvládli.
– Stravovací plán s receptami na chutné a zdravé jedlá.
– Základné rady a inšpiratívne podnety od ženy, ktorá prešla dlhú cestu, aby sa stala ženskou tvárou fitnes.

Tri prospešné veci na
Zobraziť galériu (6)

Mimoriadne efektívna a navyše zábavná kniha Fit za 15 minút denne ponúka kompletný návod na získanie postavy snov. Ako vraví Zuzka: „Venujte mi 15 minút denne a ja vám dám pevné telo.“

Z fitka do kuchyne špeciál

Zamávaj všetkým polystyrenovým chlebíkom bez chuti. Všetkým akože zdravým jedlám, z ktorých v skutočnosti rastie zadok a zväčšuje sa brucho. Kľúčom je správna kombinácia jedál, vhodne vybrané potraviny a najmä to, aby ti jedlo chutilo. Bez toho, možno schudneš na pár dní. Ale nie na celý život!

V tejto knihe nájdeš 142 receptov. Od raňajok, cez rýchle snacky, polievky, jedlá mäsité i bezmäsité, zdravé sladké mlsky, až po pochúťky pre návštevy, recepty na výživné pečivo, či zdravé prílohy. Všetky zostavené z poctivých ingrediencií, ktoré nezruinujú peňaženku. Navyše, tieto jedlá ti pomôžu nielen k menšiemu číslu nohavíc, ale i k veľkému množstvu energie! Zlepšia trávenie, imunitu, pleť, často krát i vyriešia problémy s alergiami, či inými zdravotnými problémami. To už za pokus stojí, čo povieš? 

Tri prospešné veci na
Zobraziť galériu (6)

„Môžeš mať výsledky, alebo výhovorky. Nikdy nie oboje!“

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu