Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Mladík (20) rozchod s priateľkou ľutuje tak, ako nikto: Rodina jeho bývalky vyhrala v lotérii

V časoch, keď im to ešte klapalo Zobraziť galériu (3)
V časoch, keď im to ešte klapalo (Zdroj: profimedia.sk)

MONMOUTH - Dan White pravdepodobne trpko oľutoval, že sa vlani rozišiel so svojou niekoľkoročnou priateľkou. Tá sa totiž pred pár dňami spolu s príbuznými stala milionárkou po tom, ako vyhrali závratnú sumu v lotérii. Namiesto toho, aby si teraz dvojica užívala spolu život naplno, mu tak ostali len oči pre plač.

Dvadsaťjedenročný Dan chodil s devätnásťročnou Courtney Davies niekoľko rokov. Vlani však dievčina vzťah ukončila po tom, ako odišla študovať na univerzitu. Tú si teraz bude môcť dovoliť platiť sama, jej rodina totiž nedávno vyhrala v lotérii Euromilióny 61 miliónov libier (72 miliónov eur). 

Mladík (20) rozchod s
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Výherný tiket kúpila mama Daviesová pri príležitosti oslavy vyliečenia sa z rakoviny. Peniaze rozdelila medzi svojich najbližších, pričom podiel okrem jej dvoch dcér dostal aj priateľ druhej z nich - Stephanie, a to až 12 miliónov libier. To znamená, že keby Courtney ostala s Danom, ušlo by sa niečo aj jemu. Stephanie s priateľom navyše bývajú hneď vedľa Dana v meste Monmouth v južnom Walese, takže ten sa teraz musí pozerať na to, ako sa im darí. 

Mladík (20) rozchod s
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

"Všetci moji kamaráti si ma kvôli tomu doberajú. Po tom, ako vysvitlo, že Daviesovci vyhrali, mi neprestal zvoniť telefón. Každý si teraz zo mňa robí srandu a pýta sa ma, ako to zvládam," povedal mladík pre portál Metro.co.uk. Na záver zažartoval, že za dva roky, čo s Courtney randil, by mu mohla dať dva milióny, všetkým je ale jasné, že sa to určite nestane. 

Viac o téme: MilionárRozchodVýhra v lotérii
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu