Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

VIDEO Sex dvojice v parku v Berlíne za bieleho dňa prilákal zvedavých divákov: Hotové divadlo!

Publikum im zjavne neprekážalo Zobraziť galériu (3)
Publikum im zjavne neprekážalo (Zdroj: liveleak)

BERLÍN - Sex na verejnosti už nie je pomaly ničím výnimočným. Neprejde týždeň, aby niekto neprichytil párik oddávať sa vášni na miestach, kde môže byť prichytený. Tentokrát išlo o mladú dvojicu, ktorá si to spolu rozdávala v berlínskom parku počas dňa a mala na háku všetkých, ktorí by ju mohli vidieť. Dokonca sa so zvedavcami, ktorí k nej podišli, aj porozprávala.

Dohra strašidelného rituálu: Mužov si najímajú na sex s deťmi, HIV nakazenú hyenu zatkli

Súlož sa odohrávala uprostred parku pod jedným zo stromov. Na začiatku záznamu urobeného z diaľky možno vidieť muža zvaleného na svojej partnerke v tráve, ako vykonáva kopulačné pohyby. Kameraman sa zatiaľ skrýva v kroví a na "romantickom" stretnutí sa dobre, hoci značne neveriacky, baví.

VIDEO Sex dvojice v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: liveleak)

V istom okamihu prejde okolo aj mamička s kočiarikom, ale tá si našťastie nič nevšimne. Ako však dvojica pokračuje vo svojom sexuálnom zanietení, diváci sa stanú odvážnejšími a prídu napokon až k nej. Muž na bicykli si ju dokonca pokojne vyfotí a aj ostatní svedkovia vytiahnu mobily, aby mali čo najdetailnejšie zábery.

VIDEO Sex dvojice v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: liveleak)

Ku koncu videa pri páriku stojí už sedem ľudí a jeden z divákov poskytne milencovi zapaľovač, aby si mohol dopriať počas pauzy cigaretu. Od zverejnenia záznamu na portálu LiveLeak ho už videlo vyše 100-tisíc internetových užívateľov. Informoval portál mirror.co.uk.

Viac o téme: ParkSex
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu