Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Majiteľ domu na FOTO si myslel, že v jeho dome straší duch: MEGA prekvapenie v podkroví

Mladý muž zistil, že v dome nežil sám Zobraziť galériu (3)
Mladý muž zistil, že v dome nežil sám

SEATTLE - Davis Wahlman si už myslel, že trpí sluchovými halucináciami alebo má doma ducha, no zakrátko prišlo obrovské prekvapenie. Zistil, že vo vlastnom dome nebýva sám. V podkroví domu sa neukrývalo žiadne zviera, ale živá žena z mäsa a kostí!

Ľudia väčšinou v podkroví nenachádzajú duchov, ale myši, veveričky, alebo dokonca netopiere. Davis Wahlman tam ale objavil niečo skutočne neobvyklé – tmavovlasú ženu. Ešte pred objavom zvykol muž počuť záhadné šušťanie z vrchného poschodia a čudné zvuky rinúce sa z jeho kancelárie.

Muž práve čistil botník, keď TO odrazu vyliezlo: VIDEO ako z hororu, votrelec mal dva metre!

Vo vlastnom dome teda zaklopal na dvere, za ktorými počul šramot. „Jimmy, si to ty?“ spýtal sa. A potom sa to stalo! Otvorila mu tmavovlasá žena a tvárila sa akoby nič. „Kto, dočerta, ste?! Prečo ste v mojom dome?“ spýtal sa ohromený majiteľ. Žena ho však nazúrila ešte viac, keď mu odvrkla, že je to jej dom. „Je to môj dom. Žijem tu. Bola som tu už tri dni. Jimmy povedal, že tu môžem ostať,“ odvetila mu.

Majiteľ domu na FOTO
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: KOMO News reprofoto)

Majiteľ domu okamžite kontaktoval políciu, ale mužom zákona trvalo takmer 20 minút, kým prišli a žena sa medzičasom vytratila. Podľa Wahlmana žena z domu nič neukradla a takmer nič nepremiestnila. Nemá však tušenie, ako sa dostala dnu. Pravdepodobne použila požiarny únikový rebrík a pre istotu vymenil všetky zámky v dome, uviedol portál Komonews.com.

Majiteľ domu na FOTO
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: KOMO News reprofoto)

Viac o téme: DuchStrašenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu