Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Exmanželka miliardára pobúrila svet vetou o masakre v Nice: Škandalózny STATUS rozmaznanej Rusky

Christina Sysoeva Zobraziť galériu (3)
Christina Sysoeva (Zdroj: Foto: Profimedia)

NICE - Väčšinu sveta zasiahla minulotýždňová tragédia, ktorá sa stala na pobreží francúzskeho letoviska Nice. Sú ale aj výnimky, ktoré potvrdzujú pravidlo. Škandalóznym statusom na sociálnej sieti sa prezentovala ruská obyvateľka, prostredníctvom ktorého vyvolala poriadny rozruch.

Christina Sysoeva, bývalá manželka britského miliardára, sa bez akejkoľvek hanby posťažovala na sociálnej sieti, ako jej teroristický útok, ktorý sa odohral vo štvrtok v Nice, pokazil výlet na luxusnej jachte. Vo svojom statuse nezabudla ubezpečiť svojich priateľov, že ona je v poriadku a nič sa jej nestalo. Podľa jej vyjadrení jej bolo veľmi ľúto, že sa musel zrušiť ohňostroj, na ktorý sa tešila.

Exmanželka miliardára pobúrila svet
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: Profimedia)

Žena, ktorá podľa jej zverejnených vyjadrení nemá ani trošku súcitu, a slovo empatia jej nič nehovorí, pokračovala ďalej. Útok sa jej vraj dotkol do takej miery, že nemôže nikam ísť bez ochrany. Medzi ľudí chodí iba s ochrankármi, ktorí dohliadajú na jej bezpečnosť a chránia jej diamantové šperky.

Exmanželka miliardára pobúrila svet
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: Profimedia)

Jej zverejnené vyjadrenia vyvolali medzi ľuďmi poriadne pohoršenie. Ešte neuplynul ani týždeň od tragédie. Ľudia sa stále spamätávajú z veľkej rany, ktorá zasiahla Francúzsko. Obete ešte nenašli svoj pokoj. Je preto úplne pochopiteľné, že podobné vyjadrenia rozmaznanej ženskej nenašli u nikoho pochopenie. 

Viac o téme: LuxusPeniazeRuskaNice
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu