Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Dlhoročné používanie spreja jej znetvorilo tvár: FOTO výzvy pre plastických chirurgov

Pamin nos nevyzeral vôbec pekne Zobraziť galériu (3)
Pamin nos nevyzeral vôbec pekne (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Majiteľka posilňovne Pam bola nútená navštíviť plastických chirurgov, ktorí jej pomohli opraviť nos. Pred 36 rokmi si ho rozbila v plytkom bazéne. Kvôli ťažkostiam s dýchaním používala niekoľkokrát denne nosový sprej. A to sa jej stalo takmer osudným.

Pam mala sedemnásť rokov, keď skočila do bazéna, ktorý bol len 1,2 metra hlboký. Vrazila do dna a silno si narazila nos. Podstúpila operáciu, no jej výsledok nebol dobrý. O päť rokov neskôr preto musela pod nôž opäť. Chirurgovia jej vložili silikónový implantát, v dôsledku čoho sa však nos obrátil smerom nahor a nadobudol bizarný tvar. Nemohla kvôli tomu poriadne dýchať, a preto začala štyrikrát denne používať nosný sprej. Bola z toho veľmi nešťastná, pretože ako majiteľka posilňovne a vášnivá cvičiteľka sa tak nemohla venovať svojmu koníčku. 

Dlhoročné používanie spreja jej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Chcela mať pery ako Angelina Jolie, tu je výsledok: Hrozivé FOTO po sfušovanej plastike

Žena sa preto s prosbou o pomoc obrátila na plastických chirurgov Paula Nassifa a Terryho Dubrowa, ktorí sa prípadmi sfušovaných operácií zaoberajú v relácii Botched na americkom kanáli E! Tí použili časť pacientkinho rebra, aby jej znovu vyformovali nos. Počas operácie ich ale prekvapilo, že nos vôbec nekrvácal. Z nosa netečie žiadna krv, to nie je dobré znamenie," povedal Paul. A bohužiaľ sa nemýlil. Nos sa neprekrvoval a vytvorila sa v ňom nekróza. 

Dlhoročné používanie spreja jej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Lekárom sa ho ale našťastie podarilo dať dokopy a Pam tak môže opäť voľne dýchať a navyše vďaka novému nosu teraz vyzerá skvele. Prvýkrát po tridsiatich rokoch nemusí používať sprej na uvoľnenie dýchania. "Doktor Nassif odviedol fantastickú robotu. Som nesmierne šťastná, že po dlhom čase dokážem cvičiť bez nosného spreja," skonštatovala Pam. 

Dlhoročné používanie spreja jej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: PlastikaNosNosný sprej
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu