Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Bistro prepadol lupič: Čo spravil majiteľ? Z VIDEA jeho reakcie nebudete chápať

Bistro na Novom Zélande prepadol lupič
Bistro na Novom Zélande prepadol lupič (Zdroj: YouTube)

WELLINGTON - Ťažko povedať, čo čakal neznámy maskovaný lupič, ktorý prišiel do bistra Saida Ahmeda na Novom Zélande a s pištolou v ruke od neho požadoval peniaze. Isté ale je, že nečakal to, čo sa skutočne stalo - že ho bude majiteľ úplne ignorovať, napísal spravodajský server BBC News.

Ako ukazuje záznam bezpečnostnej kamery vo vnútri bistra Egyptian Kebab House v meste Christchurch, Ahmed pokojne dokončil objednávku, ktorú pripravoval, a podal ju čakajúcemu zákazníkovi, zatiaľ čo za pultom prešľapoval čierno odetý lupič a opakoval, že chce peniaze.

"Prišiel ku mne do podniku, z batohu vytiahol zbraň a povedal mi, aby som mu dal peniaze," povedal Ahmed novinárom. "Ja nie som hrdina. Zostal som len kľudný, a to on nečakal. Som podnikateľ, ešte som nedokončil objednávku a obslúžiť zákazníka je pre mňa priorita," dodal. "Keď ten zákazník odišiel, zašiel som do kuchyne a zavolal políciu. Na chvíľu som mal strach, že by mohol začať strieľať, ale potom som si pomyslel, že ak sa to stane, potom je to môj osud. Ale moja pokojná reakcia ho asi zaskočila, takže utiekol."

Akonáhle sa video z bezpečnostnej kamery dostalo na facebook a neskôr i na YouTube, z Ahmeda sa stala miestna celebrita. "Zákazníci mi hovoria, aký som statočný, ale ja si nemyslím, že by som byl statočný. Proste sa to stalo, a ja som si z toho jednoducho nič nerobil. Bolo to prekvapenie, pretože mám tento podnik už 15 rokov, ale ešte nič podobného som nezažil," uviedol. " Teraz som len o trochu známejší, a to je milé."

Viac o téme: LupičNový Zéland
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu