Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Slovenská svadba v Chicagu mala grády: Bitka hostí, Marek, Peter a Lukáš zmlátili policajta!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: YouTube)

BRIDGEVIEW/BRATISLAVA - Svadobní hostia mali pravdepodobne už čosi popité, keď si navzájom hlučne vyjasňovali svoje názory pred sálou a na miesto bola privolaná policajná hliadka. Krátko po polnoci 26. júna sa muž zákona snažil ukončiť vášnivú potýčku a dav rozptýliť, ale sám sa stal terčom útoku trojice slovenských bratov Petra, Mareka a Lukáša, ktorí majú teraz na krku vážne obvinenie.

Slovenka v putách! Hororová cesta z dovolenky v raji: Na lodi s kokaínom za 24 miliónov

Kým sa dôstojník pokúšal od seba oddeliť rozhádaných svadobčanov, jeden z mužov pristúpil k druhému a udrel ho, povedal prokurátor pre portál patch.com. Dôstojník schytil útočníka, no obaja spadli na zem a kým sa váľali po dlažbe, do policajta viacerí účastníci hádky kopali.

Potom k nemu podišiel Peter a dôstojník sa ho snažil odtlačiť späť, no útočník sa nedal, a tak policajt vytiahol taser. Po opakovaných varovaniach ho použil. To sa však nepáčilo Marekovi, ktorý schytil dôstojníka zozadu za krk. Ten sa snažil vymaniť z jeho zovretia a Mareka udieral. Keď sa mu podarilo vyslobodiť, zasiahol do boja aj Lukáš, ktorý schmatol muža zákona za rameno. Keď ignoroval policajtove príkazy, aby odstúpil, ušla sa aj jemu strela z tasera.

Policajt napokon privolal vysielačkou pomoc a davu nariadil, aby sa držal ďalej. Podľa prokurátora môže svedok opísaný priebeh incidentu potvrdiť. Dôstojníka previezli do zdravotníckeho centra v meste Oak Lawn, kde mu ošetrili zranenie krku, pravej ruky, ľavého ramena a podliatiny, ktoré mal po celom tele.

Advokát Petra (31) a jeho brata Lukáša (28) sudcovi tvrdil, že ich zapojenie do bitky bolo minimálne. Marek (25), ktorého zastupoval vlastný právnik, bol počas potýčky zranený a v hlave mu skončili spinky zo zošívačky. Kauciu pre každého stanovili na 10-tisíc dolárov (cca 9040 eur). Pred súd opäť predstúpia 20. júla.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu