Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Prezident skomolil prejav: FOTO nového trendu v Európe, mladí vzali jeho slová doslova

Nové pracovné podmienky?
Nové pracovné podmienky?

MINSK - Okrem zlej výslovnosti je bieloruský prezident Alexander Lukašenko známy aj ako „posledný diktátor v Európe“. Čo teda nariadi, to musí platiť. Problém však nastane, keď sa mu trochu zamotá jazyk a ľud mu nerozumie alebo jeho výzvu zle pochopí. Presne to sa stalo nedávno. Prezident rečnil a mladí jeho slová vzali vážne.

„Celý život spočíva na jednoduchých veciach,“ vysvetľoval v prejave bieloruský prezident a dodal: „mali by sme sa vyzliekať a pracovať.“ Myslel však na niečo celkom iné. Hovoril o rozvíjaní človeka, jeho ducha a inováciách, len trocha skomolil výraz. Namiesto razvivatsa všetci počuli razdevatsa. Bolo už neskoro. Mladí Bielorusi si jeho slová vzali k srdcu a do práce začali chodiť nahí.

Putin si neuvedomil, že mikrofón je už zapnutý: Nechtiac prezradil tajomstvá zo svojej spálne

Bielorusi si z výzvy prezidenta urobili nový trend a v práci sa začali objavovať len v spodnej bielizni alebo úplne nahí. Hlava národa totiž zdôraznila, že ak by jeho odkaz nenasledovali, budúcnosť krajiny by nemusela byť ružová. Slobodomyseľnému odkazu prezidenta sa ľudia tešia najmä v dňoch letných horúčav, informujú miestne médiá.

...

Viac o téme: TrendAlexander Lukašenko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu