Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Putin si neuvedomil, že mikrofón je už zapnutý: Nechtiac prezradil tajomstvá zo svojej spálne

Putin a Lukašenko na tlačovej konferencii
Putin a Lukašenko na tlačovej konferencii (Zdroj: Youtube/Ruptly TV)

MOSKVA - Ruský prezident Vladimir Putin o svojom súkromí rozpráva len nerád. No tento týždeň z neho predsa len niečo prezradil, hoci o tom sám nevedel. Počas rozhovoru so svojím bieloruským náprotivkom si totiž neuvedomil, že mikrofóny sú už zapnuté, a tak sa na svetlo sveta dostali informácie, ktoré mali zostať utajené.

Putin bol pred pár dňami na oficiálnej návšteve Bieloruska a pri tej príležitosti sa v Minsku stretol s prezidentom Alexandrom Lukašenkom. Venovali sa viacerým témam, o ktorých následne informovali aj na tlačovej konferencii. Pred jej začiatkom, keď si Putin myslel, že sú mikrofóny ešte vypnuté, však počas konverzácie s Lukašenkom nechtiac prezradil aj informácie zo svojho súkromia, ktoré inak nekomentuje. Verejnosť sa tak dozvedela o tom, že málo spáva, niekedy sa do postele nedostane pred treťou hodinou ráno. Rozhovor prebiehal takto: 

Lukašenko: "Je všetko v poriadku?"

Putin: "Áno, len strašne málo spávam. Predvčerom som spal len štyri hodiny, včera päť. 

Lukašenko: "To fakt? To je naozaj veľmi málo."

Putin: "Dnes som išiel spať až o tretej ráno a o ôsmej som už musel vstávať."

Ruský prezident si starostlivo pestuje imidž macha a pravidelne športuje - hráva hokej či súťaží v džude. Bývalý špión KGB vládne Rusku, ako prezident alebo premiér, nepretržite už sedemnásť rokov. O svojom súkromí od rozvodu s manželkou Ľudmilou v roku 2014 nehovorí. Jeho súčasnou partnerkou je údajne gymnastka Alina Kabaeová (33). 

Viac o téme: PutinLukašenko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu