Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Žena (29) má veľký problém: Sex potrebuje 10-krát denne, prišla o priateľov aj prácu

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

LONDÝN - Prišla o prácu aj množstvo kamarátov kvôli boju so závislosťou. Britka Sami Waltonová však nie je narkomanka ani alkoholička, stala sa otrokyňou svojich sexuálnych chúťok. Svojho priateľa Jamesa Keatesa (38), s ktorým sú spolu už štyri roky, "unavuje" aj desaťkrát za deň.

Lolitka (23) si nevie vynachváliť sex so svojím milencom (62): Jeho vek je pre posteľ úžasný!

Administratívna pracovníčka sa snaží rozptýliť mýty okolo tohto problému, aby si ľudia uvedomili, že ide o skutočnú vec a nie nejaký vtip. "Väčšina ľudí si myslí, že by bolo skvelé mať partnera, ktorý potrebuje toľko sexu, ale nikto z mojich predchádzajúcich partnerov to nezvládol," uviedla Sami.

"Som šťastná, že James so mnou nielenže vydrží držať krok, ale naozaj ma podporuje a ani ma nesúdi, keď mám zlý deň," dodala. Ak je jej priateľ príliš unavený, so závislosťou sa môže ešte vždy obrátiť na zbierku erotických pomôcok v hodnote 1500 libier. "V prvých dňoch som sa cítil, akoby som vyhral v lotérii. Ale teraz keď som trochu starší, môže to byť vyčerpávajúce. Snažím sa Sami pomôcť," vysvetlil obetavý James.

Sami sa lekárov v minulosti stránila, pretože podľa nej nepochopili, čím si prechádza. Jej ťažkosti sa objavili na začiatku dvadsiatky, keď sa jej rozpadol dlhodobý vzťah a ona sa rozhodla cestovať po krajine, pričom sa príležitostne stretávala s mužmi aj so ženami. Jej život sa vymkol kontrole a okrem pravidelných milencov si začala aj s úplnými cudzincami. Zašlo to až tak ďaleko, že spávala s ľuďmi, o ktorých nič nevedela, čo predstavovalo veľké riziko.

Moment, ktorý všetko zmenil, nastal v roku 2010, kedy sa prebudila stovky kilometrov od domova a uvedomila si, že má skutočný problém a nie je to len nejaká prestávka. Čoskoro prišla o prácu a zašla za svojim lekárom, aby jej predpísal nejaké lieky proti úzkosti, poradovník na sedenie so psychológom bol príliš dlhý. O šesť mesiacov sa ale všetko obrátilo k lepšiemu, keď sa cez spoločného priateľa stretla s Jamesom, ktorý sa stal pre ňu zdrojom útechu a istoty. Je totiž vraj lepší ako hocijaký terapeut.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu