Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Opatrovateľka mala na kúpalisku potýčky s políciou: VIDEO Batoľa mohla zabiť suchým utopením

Dievčatko vraj nútila zvykať si na vodu.
Dievčatko vraj nútila zvykať si na vodu. (Zdroj: Youtube/ViralHog)

INDIANAPOLIS - Svet rozrušilo ďalšie video, v ktorom figuruje opatrovateľka a batoľa. Tentoraz mala mladá žena strážiť niekoľkomesačné dieťa na kúpalisku. Jej konanie však náhodnú rekreantku vydesilo natoľko, že na ňu zavolala políciu.

Nezodpovedná opatrovateľka vzala 7-mesačnú Annoru na kúpaliska a nedbalo ju posadila na zem. Nad dievčatkom sa však nachádzala špeciálna sprcha vylievajúca galóny vody z vedra. Prúd vody skončil na hlave dievčatka. Opatrovateľka si vedro naplnené vodou všimla, ale dievčatko pod ním napriek tomu nechala sedieť. Matka Brittany Dixsonová sa k videu dostala len úplnou náhodou – zábery totiž našla pri prezeraní si virálnych videí. Keď si uvedomila, že dieťa patrí jej, zachvátila ju hrôza a hystéria.

Svet chcel pomstu za dievčatko (2): VIDEO usvedčilo besniacu pestúnku, sudca sa ale zľutoval!

Opatrovateľka na zábery reagovala slovami, že dieťa si potrebovalo zvyknúť na vodu. Údajne mala tiež Annoru nútiť chodiť po rozpálenom betóne. Desiree Howellová, ktorá odstrašujúce video nakrútila, uviedla, že Annoru opatrovateľka pod vedro vody umiestnila niekoľkokrát. Vtedy však šokovaná Howellová na opatrovateľku zavolala políciu.

Annora mohla vdýchnuť vodu

Dievčatko bolo po incidente prijaté v nemocnici a podľa lekárov jej hrozilo tzv. suché utopenie, pri ktorom môže dôjsť k vdýchnutiu vody do dýchacích ciest. Ak by Annora vdýchla príliš veľa vody, mohla sa napríklad utopiť v spánku tekutinou uviaznutou v pľúcach.

Podľa vyjadrenia matky zrejme opatrovateľka nebola k dieťaťu zámerne krutá, mala však zlý úsudok. Nie je si ale istá, či bude ešte niekedy veriť cudziemu človeku a zverí mu do opatery svoje dieťa. Prípad vyšetruje sociálka, ale opatrovateľka nebola zatknutá, informovali americké médiá.

Viac o téme: KúpaliskoBatoľaOpatrovateľkaAnnora
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu