Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Zhrozený otec narazil na neprístojnosť pri škole: Na VIDEO nafilmoval nahý pár, ako sexuje

Chýbala im súdnosť? Zobraziť galériu (3)
Chýbala im súdnosť? (Zdroj: profimedia.sk)

DONCASTER - Šokovaný rodič natočil nehanebný pár v blízkosti železničnej trate a vysokej školy so stovkami študentov, ako si užíva radosti sexuálnej rozkoše za denného svetla. Dvojica sa neváhala vyzliecť na nenápadnom kúsku trávy inak celkom rušnej štvrte. Dalo sa teda očakávať, že za takýchto podmienok na ňu niekto naďabí a veru nezaobíde sa to bez zachytenia dôkazového materiálu na mobil.

Majiteľ motela 30 rokov špehoval hostí pri sexe: Trojka a vražda... plus tie najpikantnejšie zážitky!

Náhodný okoloidúci, ktorý má päťročnú dcéru, zostal ako obarený, keď uvidel výjav, ktorý sa odohrával za plotom. Na trávniku zbadal blond ženu a tmavovlasého muža, ako sa oddávajú pohlavného styku, pričom partnerka počas neho ešte stihla fajčiť cigaretu. Scénka sa odohrala v blízkosti obchodu a Doncaster College v South Yorkshire.

Zhrozený otec narazil na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Záznam, ktorý muž natočil, má 90 sekúnd a jeho autor si želal zostať v anonymite. Video opísal iba pár slovami: "Možné len v Doncasteri". K incidentu došlo v pondelok v krátkej vzdialenosti od železničnej trate, pričom cestujúci by vraj mohli mať na dvojicu celkom dobrý výhľad. Taktiež je iba pár minút chôdze od obchodného centra a rušného parkoviska, ktoré využívajú stovky nakupujúcich a kancelárskych pracovníkov. Informoval portál mirror.co.uk.

Video nie je vhodné pre maloletých divákov

Viac o téme: Sex
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu