Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Záhadná choroba bratov na FOTO desí svet: Po západe slnka u nich nastane hororová zmena

Nazývajú ich solárnymi deťmi. Zobraziť galériu (2)
Nazývajú ich solárnymi deťmi. (Zdroj: Profimedia)

ISLAMABAD – Cez deň sa Abdul Rasheed (9) a Shoaib Ahmed (13) správajú ako iné zdravé deti v ich veku. Sú aktívni, smejú sa, komunikujú s okolím. Keď však zapadne slnko, stávajú sa z nich živé mŕtvoly. Lekári sú absolútne bezradní, pretože o podobnej chorobe ešte nepočuli. Nazývajú ich solárnymi deťmi

Súrodenci sa po západe slnka menia na nepoznanie. Kým cez deň sú schopní viesť normálny každodenný život, v noci upadnú do vegetatívneho stavu. Nedokážu sa hýbať ani hovoriť. Iba bezducho ležia, kým slnko znova nevyjde.

Žena na VIDEU trpí tou najpodivnejšou chorobou očí: Kvôli slzám ju lekári považujú za blázna!

Podľa AP pakistanskí lekári chlapcov podrobujú rôznym vyšetreniam, ale príčinu záhadnej choroby stále nepoznajú. O prípad sa preto začali zaujímať aj zahraniční odborníci, ktorí si vyžiadali vzorky krvi súrodencov, vrátane vzoriek ovzdušia a pôdy z rodnej oblasti chlapcov.

Otec súrodencov Mohammad Hashim si myslí, že „chlapci získavajú energiu zo slnka“. Lekári však namietajú, pretože chlapci dokážu byť cez deň bdelí aj v tmavej miestnosti. Médiá uvádzajú, že ďalšie dve Hashimove deti podobnými príznakmi netrpia.

Záhadná choroba bratov na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Záhadná chorobaSlnečné deti
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu